Vizitator Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Concursul este concurs, let the be(A)st win! Din pacate, n-ai cu cine... Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Ce concurs ar fi cu un singur concurent care să iasă pe locul doi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Cineva spunea ca a fi pe locul doi, esti PRIMUL care pierzi! Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Intalniri se pot face si lunar, oameni de omenie sa fie, amplifuri se gasesc. Pentru pasionati, ideal ar fi sa asculte mai multe amplifuri, inainte sa arunce banii pe un amplif pe care nu l-au ascultat niciodata, vanzatorul fiind (sa zicem) la 500km departare. Se prezinta la una dintre aceste intalniri, aflate in apropierea lui, asculta acolo diferite amplifuri, poate are norocul sa asculte chiar un model identic cu ce vrea el sa cumpere, isi face o parere...cere un sfat. Din pacate treaba este ipotetica...nu se poate crea un cerc de pasionati in localitatile de provincie. ............... Concursul va fi anual, ampliful sa fie supus jurizarii atat pe latura estetica, functionala cat si auditiva. Fiecare cu un anumit procent din punctajul final. Ce va aduce nou acest concurs ? In primul rand va stabiliza relatiile intre userii participanti. Faptul ca sectiunea amplifuri este atat de agitata, se datoreaza faptului ca nu exista o ierarhie clara...fiecare se crede tare, in felul lui. Sa nu se creada ca fac referire si la mine. In al doilea rand, va ridica nivelul actual de constructie al amplifurilor DIY. Se poate crea un trend, iar asta insemna vanzari de componente...se pot aduna sponsori pentru editiile urmatoare. Intr-un final, concursul se va putea intretine singur, insa primul pas este greu...Singurul aspect incurajant este ideea de pionierat. Cel care face primul astfel de concurs il va putea denumi sa zicem "Campionatul national de amplificatoare", aceasta titulatura va ramane a lui, fiind primul care a inregistrat-o. Editat Iunie 29, 2016 de marius75 Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 marius75, sînt slabe şanse la români, trebuie să fim realişti. Cu lipsa de integritate morală şi lipsa de competenţe tehnice nu se pot aduna măcar trei inşi ptr juriu, de organizatori sau participanţi nici vorbă. Şi chiar dacă prin absurd s-ar reuşi o adunare publică mai serioasă, tot în stil românesc s-ar desfăşura, fiecare încercînd să-i ''spargă'' pe ceilalţi cu puterea şi prosteala din gură, nu cu calitatea realizării. În fond e o lipsă de cultură, atît tehnică, cît şi muzicală. Uite ce tipuri de amplifuri şi puteri au ''succesuri'' la noi, alea de j'de mii de waţi ptr dansuri din buric, ca în lumea a treia unde sîntem primii. Uite şi ce tipuri de amplifuri şi puteri foloseşte lumea bună, aia de la care nu vrem lumină în acest caz, doar piese gratis să ne facem amplifurile de j'de mii de waţi. Dacă putem să le vindem p-o căciulă de bani e şi mai bine, ne rupem în figuri. ............. Alţii au reglementat electronica încă din 1918 prin comisii parlamentare şi au organizaţii care reglementează în continuare şi stabilesc parametrii moderni urmaţi de restul lumii. La noi în afara unor STAS-uri din domeniul electric şi al electronicii din anii 50-80 şi anulate azi, nu a existat altceva. ............. Mai uşor participi la un astfel de concurs în străinătate şi ai garanţia că vei fi apreciat corect, nu e musai să cîştigi ceva. A nu se confunda întîlnirile pe anumite teme şi cu un anumit public cu concursurile publice. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Nu ma provocati ca o pun de un concurs. Si sa nu dea Domnul sa nu se comporte participantii asa cum trebuie,ca vezi ce blochez usile si strig, pluton gaze! Geamurile si usile le asigur cu baietii inalti,frumosi si fara scrupule. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Intalniri se pot face si lunar, oameni de omenie sa fie, amplifuri se gasesc. Pentru pasionati, ideal ar fi sa asculte mai multe amplifuri, inainte sa arunce banii pe un amplif pe care nu l-au ascultat niciodata, vanzatorul fiind (sa zicem) la 500km departare. Se prezinta la una dintre aceste intalniri, aflate in apropierea lui, asculta acolo diferite amplifuri, poate are norocul sa asculte chiar un model identic cu ce vrea el sa cumpere, isi face o parere...cere un sfat. Din pacate treaba este ipotetica...nu se poate crea un cerc de pasionati in localitatile de provincie. ............... Concursul va fi anual, ampliful sa fie supus jurizarii atat pe latura estetica, functionala cat si auditiva. Fiecare cu un anumit procent din punctajul final. Ce va aduce nou acest concurs ? In primul rand va stabiliza relatiile intre userii participanti. Faptul ca sectiunea amplifuri este atat de agitata, se datoreaza faptului ca nu exista o ierarhie clara...fiecare se crede tare, in felul lui. Sa nu se creada ca fac referire si la mine. In al doilea rand, va ridica nivelul actual de constructie al amplifurilor DIY. Se poate crea un trend, iar asta insemna vanzari de componente...se pot aduna sponsori pentru editiile urmatoare. Intr-un final, concursul se va putea intretine singur, insa primul pas este greu...Singurul aspect incurajant este ideea de pionierat. Cel care face primul astfel de concurs il va putea denumi sa zicem "Campionatul national de amplificatoare", aceasta titulatura va ramane a lui, fiind primul care a inregistrat-o. Mie unul imi place ce si cum si sint PENTRU. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Eu nu sunt lamurit cine ar juriza un astfel de concurs. Marii audiofili ai tarii de pe forumurile,, blufurile blogurile de specialitate? Cu muzica diana krall si fragmente de violoncele? Cu tot felul de strimere dijitale? ps; poate ar fi mai interesant un concurs de boxe DIY. Editat Iunie 29, 2016 de fluffy37 Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Juriul va fi format din osciloscoape. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Totul este o utopie.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Pai ce stie Romanasu' nostru decit sa faca MISTO... Poate un moderator aplica sanctiuni pentru offtopic, zic si eu... Doar asa ii civilizam pe Romanasi... Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Pai ce stie Romanasu' nostru decit sa faca MISTO... Poate un moderator aplica sanctiuni pentru offtopic, zic si eu... Doar asa ii civilizam pe Romanasi... Urmeaza sa mai strigi ca victoras,atac la persoana. Tu nu vezi ca semeni din ce in ce mai mult cu el? Tu chiar nu vezi ca ai luat-o pe o panta descendeta de cand ai reluat amicitia cu el. E grav daca nu observi.... Vrei concurs. Fa-l! Cine te tine,sau n-ai gasit unul care sa arunce cu banii la discretia ta? Editat Iunie 29, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Eu nu inteleg scopul si prezenta ta pe acest forum... Aici nu faci decit mistouri ieftine, nu ai niciun post constructiv in care sa ajuti pe cineva, iar pe pentodaforum, care iti apartine daca nu ma insel, dai cu barda in stinga si in dreapta. Poate se sesizeaza cineva si pentru persoana ta si poate ne scrii ceva interesant si util din afara forumului... De cind ti-ai facut contul asta dupa ce anterioruil ti-a fost BANAT, nu faci decit mistouri si atacuri. Din cauza unora ca tine si ca altii asemanatori tie, forumul asta s-a dus naibii, oamenii de calitate s-au scirbit si nu au mai intrat. Vorbesti de Vicor(as), nici macar la unghia mica de la picior nu ii ajungi la cita electronica si documentatie are omul ala. El nu mai intra tot din cauze de gen si IN SPECIAL din cauza unui moderator de la o anumita sectiune. Alo, administratie, sint permise pseudoclonele? Banam un nickname sau un anumit user ca PERSOANA care activeaza sub alt nickname, deoarece in trecut a fost banat EL ca persoana, nu nickname-ul anterior... Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Asa ai tu impresia. Ce ziceai de barda sau de civilizarea romanilor? Pe tine daca te baneaza dai in depresie,pe mine putin ma intereseaza. Macar incerc sa fac ceva pentru o comunitate,tu? Nu cerd ca din cauza mea unii nu mai activeaza. Eu nu ma implic in discutii de electronica. Sunt doar un consumator de astfel de dispozitive,ca sa spun asa. Eu nu inteleg scopul si prezenta ta pe acest forum... Aici nu faci decit mistouri ieftine, nu ai niciun post constructiv in care sa ajuti pe cineva, iar pe pentodaforum, care iti apartine daca nu ma insel, dai cu barda in stinga si in dreapta. Poate se sesizeaza cineva si pentru persoana ta si poate ne scrii ceva interesant si util din afara forumului... De cind ti-ai facut contul asta dupa ce anterioruil ti-a fost BANAT, nu faci decit mistouri si atacuri. Din cauza unora ca tine si ca altii asemanatori tie, forumul asta s-a dus naibii, oamenii de calitate s-au scirbit si nu au mai intrat. Vorbesti de Vicor(as), nici macar la unghia mica de la picior nu ii ajungi la cita electronica si documentatie are omul ala. El nu mai intra tot din cauze de gen si IN SPECIAL din cauza unui moderator de la o anumita sectiune. Alo, administratie, aint permise pseudoclonele? Banam un nickname sau un anumit user ca PERSOANA care activeaza sub alt nickname, deoarece in trecut a fost banat EL ca persoana, nu nickname-ul anterior... Editat Iunie 29, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Eu nu am de ce sa fiu banat, nu fac mistouri ca tine, ba chiar postez sa ajut oamenii acolo unde ma pricep. Facem o statistica eu versus tu, in postari ajutatoare catre colegi? Ca drept dovada ca nu sint dependent de forum, am cerut remiterea mea din fuctia de moderator, si peste o anumita perioada, posibil sa cer si suspendarea contului meu, sint satul de mizeriile care se intimpla pe acest forum, cu permisiunea staff-ului. Ar trebui facuta o curatenie generala peste tot in special la usrerii care au conturi degeaba dar posteaza numai la misto, singurul lucru care mai salveaza acest forum. Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate