marius75 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Eu sunt departe de a face ceva concret... Sunt totusi mirat ca cei cu experienta evita o competitie directa, un campiontat, concurs etc...cum vreti s-ai spuneti. Se poate stabili o ierarhie. Pe afara sunt destule concursuri de genu'. Stimuleaza si creativitatea. Marea problema este ca juriul sa fie impartial. Este mare bataie de cap, intr-adevar. Totusi, cei cu potential isi vor putea expune creatiile...si de ce nu, pot castiga prima editie. Zic si eu... poate la anul particip...daca se va organiza ceva de genu'. Premiile ar putea fi simbolice...importanta sa fie clasarea. Se va putea crea un trend...schema cutare a castigat, a fost folosita in ampliful facut de "X" ...suna foarte bine, etc... Editat Iunie 28, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 LEt the show begin! Urmeaza aceeasi protagonisti sa isi verse of-ul, ca de fiecare data! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Şi cine ai vrea să facă parte din juriu ? O echipă de ingineri japonezi sau germani probabil.....că ai noştri ,,audiofili,, de pe forum nu se vor pune vreodată de acord între ei. Vezi scandalurile lor veşnice, care întrec de multe ori şi vechea Bodegă în limbaj.... Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Păi ăia care ar trebui să participe ar trebui să pună toată documentaţia(schemă, poze cu ”utilajul”...etc) pe forum...altfel, nu se poate înscrie în concurs! Totuşi...dece tocmai amplificatoare?Electronica e aşa de diversă...dece nu un concurs din orice domeniu ? Iar cel care participă să poată să dea ”proiectul la cheie„...hmmm în conditiile astea, cred că nu mai sunt mulţi participanţi!? Eu tot mai aştept un proiect 100% românesc care să fie free şi să merite recunostinţa noastră eternă!Poate întro bună zi, chiar mi se va împlini un vis! Editat Iunie 28, 2016 de elmar Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Asta ar suna ceva de genul concurs de belit... la urs ! Lumea, in general, daca a construit cate ceva, nu cred ca a construit sa participe la concursuri Eu daca as veni vreodata la o intalnire, as veni sa arat ce am facut, nu sa plec acasa cu trofee sau mentiuni Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Noi nu mai avem oameni de valoare sau integrii? Se poate face blind test in cazul asta. Ampliful care suna mai bine, primeste nota mai buna. E simplu. Mai dificil va fi cu nota pentru design. ................. Se poate folosi orice schema in principiu, va face diferenta felul in care a fost implementata si rezulatele finale. Bunaoara se poate face clona si dupa celebrul Bose 180, daca omul are schema si tot ce-i trebuie... ............ Sunt afara concursuri de genu'. Nu e ideea mea, doar ma intreb... De ce la noi nu sunt atfel de concursuri ?! Nu stim sa organizam? N-avem cu cine? Editat Iunie 28, 2016 de marius75 Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Să luăm lumină de la alţii care organizează astfel de concursuri de mulţi ani, findcă n-au răşinile noastre. http://vnav.vn/forum/viewtopic.php?f=60&t=87502 http://vnav.vn/forum/viewtopic.php?f=60&t=82339 Editat Iunie 28, 2016 de zal Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Oare ce se afla in acel ”turn de racire”? Nu ca nu s-ar face si aici asa ceva, dar e vorba de potenta financiara! Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Se spune ca pasiunea, uneste oamenii. Zau daca mai inteleg... ...... De ce amplificatoare si nu altceva din domeniul electronicii? Pai marea majoritatea a barbatilor au unul sau mai multe amplifuri in casa, unele cumparate (facute de firma) altele facute chiar de ei...Este un domeniu cu tinta larga, cam la fel de larga ca si TV-urile de exemplu...dar nu stiu cati dintre noi au in casa TV DIY. ...... Eu nu particip ca n-am cu ce. Insa pentru cei care au amplifuri facute de ei, ar fi o buna oportunitate sa-si prezinte creatiile. In felul asta s-ar stabili o ierarhie care ar mai linisti spiritele. ............. Va rog...haideti sa nu facem comparatie cu asiaticii, desi locuim pe aceeasi planeta... traim in lumi diferite... Totusi, trebuie sa recunosc ca arata al naibii de bine show-ul lor. Poate se creaza o leaca de invidie Altfel nu stiu cum sa mai indemn...mergem pe mana invidiei. Editat Iunie 28, 2016 de marius75 Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Totusi, trebuie sa recunosc ca arata al naibii de bine show-ul lor. Poate se creaza o leaca de invidie :freaza:Altfel nu stiu cum sa mai indemn...mergem pe mana invidiei.Mergem pe mâna putinței. Cei care au participat singur au venituri declarate la fiscul lor de peste 200 000USD/an Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Creatiile se pot prezenta si fara concurs. Unii au facut acest lucru,au dat si SCHEMA si tot ce trebuie. Si cam care ar fi miza acestui concurs,macar asa ipotetic? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Mai, ce ii mai roade pe unii de scheme... Google are cele mai multe scheme. Cum iti merge cu "trioda"? E fine sa fii "sef" sa ai butonul BAN la indemina? Te bucuri? Daca vrei o schema, iti vind eu una! Daca nu, concepe-o sigurel, nu e greu! Editat Iunie 28, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Mai, ce ii mai roade pe unii de scheme... Google are cele mai multe scheme. Cum iti merge cu "trioda"? E fine sa fii "sef" sa ai butonul BAN la indemina? Te bucuri? Daca vrei o schema, iti vind eu una! Daca nu, concepe-o sigurel, nu e greu! Daca filosof ramaneai. Nu te poti abtine? Prea putin ma intereseaza schemele si oricum ma uita ca la ele. Si crede-ma, pot avea orice schema doresc,chiar si pe ale tale. Dar ce sa fac cu ele? Editat Iunie 28, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Schema si iar schema, invidia si iar invidia. Dupa cum s-a discutat, la o intalnire de genul se poate compara orice, indiferent ca e un produs secret sau unul public. E vorba de distractie. Asa ar fi frumos. Pe forum in schimb puteti cere o curatenie cand se mai baga cate unul din caii breji peste topicul vostru in care obiectul discutiei este cu totul altul. Stiti voi comentariile gen: "treaba asta am facut-o in schemele mele secrete, e un mic siretlic dar nu vi-l zic." "Sau ampliful xxx se poate asculta in actiune in locatia y." Raport si se rezolva. Voi nu v-ati dat seama inca ca nu are rost sa intrati in polemici de genul? Doar le dati apa la moara... De le dai frau liber oamenilor vedeti ce debiteaza, mai bine cereti interventie, ca fara batut cu pumnul in masa nu se rezolva treaba. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Vorbim de intalnire sau concurs? Daca vii cu ampul la concurs,admiram o frumusete de carcasa,sau cum? O intalnire ,e altceva. Relax,muzica,glume,barfe. Editat Iunie 28, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Postări Recomandate