Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Hyundai CRT

Postări Recomandate

Toni Marginean

Am avut azi la reparat un tv crt Hyundai, fara eticheta pe capac, sasiu LC-2191A03, procesor LC863532C55P9. Dupa ce l-am reparat clientul a solicitat si o telecomanda. Doresc sprijin in acest sens eventual un cod MFY.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

6

• ANDRASONI LUCIAN

2

• FLORIN IORDACHE

1

• palcu ion

1

Toni Marginean

Am primit codul corect MFY1346 ramane sa scot lacatul de langa meniul TUNING pentru a-l programa (prin ceva combinatie chinezeasca!).

Link spre comentariu

Buna seara ! Va intreb daca ati reusit sa deblocati lacatul din dreptul functiei de cautare.

Astept raspuns !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Toni Marginean

Pot face toate functiile inclusiv pot intra in meniul service dar nu pot debloca lacatul din cadrul meniului tuning pentru a face cautare. Poate daca imi aduce telecomanda originala KD29 de Ivory reusesc dar cu MFY nu. Mersi de interes!

Link spre comentariu
Toni Marginean

A venit telecomanda originala, face toate functiile mai putin deblocarea lacatului. Mentionez s-au incercat toate variantele mai putin reinscrierea memoriei (televizorul este la client si este destul de priceput ca sa "butoneze" tot ce-i transmit).

Link spre comentariu

...si clientul "priceput" esti sigur ca apasa tastele in 5 sec.? toate butoanele tlc.  functioneaza? si incearca rescrierea memoriei ca de-aia ai dumpuri, nu?

Link spre comentariu
Toni Marginean

...si clientul "priceput" esti sigur ca apasa tastele in 5 sec.? toate butoanele tlc.  functioneaza? si incearca rescrierea memoriei ca de-aia ai dumpuri, nu?

Telecomanda este noua si v-a folosi tv-ul pe scart de aici incolo......!

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
La 27.06.2016 la 22:30, Toni Marginean a spus:

Am primit codul corect MFY1346 ramane sa scot lacatul de langa meniul TUNING pentru a-l programa (prin ceva combinatie chinezeasca!).          cod longer este 09248.   Stie cineva ce cod este pt.telecomanda Superior?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări