Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare AUX pe Audio 30 APS -Beker BE 4718

Vizitator SCalin

Postări Recomandate

Vizitator SCalin
Salut, 
De ceva timp caut metode de instalare input AUX pe CD Playerul de pe masina Audio 30 APS - Beker BE4718.
Pana acum nu am gasit schema tehnica a acestui CD player, dar am gasit ceva similar BE 4700/4705/4715
Am desfacut complet dispositivul de pe masina si am facut poze in speranta ca voi gasi un electronist ce are cunostintele necesare pentru a ma indurma.
Din ce m-am documentat si am vazut ca se poate, legarea cablului de intrare auxiliar se poate face in paralel cu firele de output de la CD-Rom(CD player-ul in sine) si activarea CD-player-ului se face prin rularea unui Silent CD.

Daca aveti acces la schema tehnica sau cunoasteti un electronist care ma poate ajuta dati share :)

Multumesc,
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

1

Top autori în acest subiect

Pai intrerupi traseul dinspe DAC si te ''infigi'' cu semnal in C425 ptr canalul stinga si C421 ptr canalul dreapta.Mai bine zis tai traseul dinspe DAC spre respectivii  condensatori si acolo intri cu semnal extern.Bafta!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator SCalin

Done ... 

Multumesc pentru informatie !!

Am de specificat faptul ca am legat in paralel firele pe intrarea celor 2 condensatori... si merge cu Silent CD

Merge cat de cat OK .. am 2 probleme:

1 - Face brum(nu foarte mare .. este suportabil) ... presupun ca din cauza folosiri a 2  cabluri, unul ecranat de 20 de cm lipit in prelungire de un cablu neecrant ( 7 lei) cumparat special pentru mufa jack.. Acest brum cred ca il elimin daca pun cablu ecranat pe toata lungimea lui si o rezistenta de 100 ohm pe GND. .. astea am citit ca ar fi solutiile, va rog sa ma corectati daca gresesc. 

2- Daca pun telefonul la incarcat face brum-ul este mult mai accentuat .. aici este problema mai grava ..  daca se pot separa cele 2 GND-uri (presupun ca de la asta este -  masa comuna intre alimentarea prin bricheta si iesirea Jack din telefon) , sau daca exista un filtru special ...

Editat de SCalin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări