Vizitator kta Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Am si eu o rugaminte , as dori niste informatii referitoare la amplificatoare operationale , generalitati si /sau in amanunt referitor la acestea pentru un proiect .multumesc Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 vezi ca National Semiconductor au niste aplication notes despre ao foarte faine. tutoriale si generalitati gasesti pe net o multime. foloseste cuvinte de cautare gen opamp basics, opamp tutorial.... Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Vezi ca intr-un sticky la "Setiunea incepatorilor" gasesti un link de unde poti lua un pdf cu informatii despre ao-uri (mi se pare ca sunt chiar 2 linkuri, nu mai stiu sigur) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 motoare de cautare "-close-" Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 vezi articolul de la http://www.uoguelph.ca/~antoon/gadgets/741/741.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum