Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare strung

Kaitou

Postări Recomandate

Buna ziua. As dori sa cumpar un strung mic dar destul de precis, dar nu stiu ce sa aleg.Il voi folosi de hobby.foarte rar cam 2-3 ori pe saptamana.Am vazut Sn320 cu 6500 lei dar nu as da banii pe ceva ce nu scot profit.Bugetul este intre 3000 si 3500 lei.Poate si la 1000 de euro daca este necesar.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kaitou

4

• florianmro

2

• Adrian Pruna

1

• dany_cta

1

Top autori în acest subiect

Pai gasesti si SN 320 la 3500 - 4500 de lei, si o sa ai un strung ca lumea, nu o sa iti para rau.

Unde?Daca e in Bucuresti atunci cu transportu pana in Bacau ma ajuge la fel daca il iau din Bacau.Cum a zis ca am gasit un sn320 cam vopsit, cam prea frumos, cica o fost la o scoala dar nu prea cred ca ghidajele erau cam zgariate, iar sania arata parca era din primu razboi mondial, plina de zgarieturi adanci, si coada de randunica era rupta in colt.Omul vreea 6500 lei fara transport.Eu nu ma apuc sa fac atelier de prelucrare sau ceva de genu asta.Vreau doar sa strunjesc cateva piese, motoare, filete, etc.

Link spre comentariu

Ai si aici o posibilitate de achizitie , te incadrezi in buget.Eu de la ei am luat , CJ 18 .Foarte bun , si e nou !

Scuze dar nu vad linkul. Daca asta incercai sa postezi. Si CJ18 am auzit de el.e cumva cu roti de plastic?
Link spre comentariu

Pana la adio taxe vamale gratis, deocamdata este adio preturi mari la lira. A scazut destul de mult in ultimele zile, devine mai convenabil sa iei produse de acolo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări