Vizitator ata2k6 Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 Salut! Am o placa de la un Arctic BA600, la care, dupa un scurt la zavorul de la usa s-a dus triac-ul si cele 2 rezistente, de 1k si de 470R. Din pacate dupa inlocuirea lor, procesorul (Atmega32l-8au) da in continuu comanda pe port-ul de inchidere a usii,adica cel mai probabil s-a dus si procesorul. din pacate nu am gasit nicaieri, daca a inlocuit cineva microcontrollerul si daca da, cu ce dump l-a rescris. Oare este posibil citirea din microcontroller si copierea intr-un alt microcontroller? Am un programator usb willar, care teoretic poate sa citeasca/ scrie si atmega, am rescris doar eproame pana acum Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 Salut! Am o placa de la un Arctic BA600, la care, dupa un scurt la zavorul de la usa s-a dus triac-ul si cele 2 rezistente, de 1k si de 470R. Din pacate dupa inlocuirea lor, procesorul (Atmega32l-8au) da in continuu comanda pe port-ul de inchidere a usii,adica cel mai probabil s-a dus si procesorul. din pacate nu am gasit nicaieri, daca a inlocuit cineva microcontrollerul si daca da, cu ce dump l-a rescris. Oare este posibil citirea din microcontroller si copierea intr-un alt microcontroller? Am un programator usb willar, care teoretic poate sa citeasca/ scrie si atmega, am rescris doar eproame pana acum Da merge citit sau copiat din microcontroler dumpul, dar daca este defect nu cred ca mai merge citirea softului din el si trebuie un soft poate il are cineva, scoate atmega de pe placa si incearca sal citesti, poate te lasa sa il copii sau este softu alterat din atmega Link spre comentariu
crmn1 Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 alterat sigur la beko si arctic. dupa ce vad placa este ca la ba800 sau ba 1000. difera doar soft si relee .acestea se pot resofta ptr masina si tipul respectiv cu, contributia electronistului adica suprimate diferite trasee sau completate anumite componente in functie de ce era pe placa. Link spre comentariu
Vizitator ata2k6 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) alterat sigur la beko si arctic. dupa ce vad placa este ca la ba800 sau ba 1000. difera doar soft si relee .acestea se pot resofta ptr masina si tipul respectiv cu, contributia electronistului adica suprimate diferite trasee sau completate anumite componente in functie de ce era pe placa. Din cate am vazut nu difera placa, este identica la cele 2 modele (si la BA800 sau 1200) difera probabil turatia admisa din CPU si/sau motor/fulie/rulment cuva Ideea e, daca se poate citi uC-ul defect si rescris in unul ok http://www.tme.eu/ro/Document/aede37d60bdb4cd4f1b8e788aff56e88/atmega32_32l.pdf Editat Iunie 28, 2016 de ata2k6 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 La pinul 4 cu functia RESET de la Atmega32L-8AU TQFP44 sa vedeti daca isi revine. Altfel trebuie dezlipit si pus intr-un adaptor TQFP44-DIP40/48 pentru a fi deblocat, citit si salvat softul din eeprom, memoria flash si optiunile fuse bytes la viteza slow cu un programator ce asigura si corectie soft. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum