Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

angel eyes homemade

Vizitator Trifan George-Adrian

Postări Recomandate

Vizitator Trifan George-Adrian

Salut, sunt cam nou si nu prea detin asa de multe informatii asa ca apelez la voi , cei care au un habar in acest domeniu  am un golf 3 variant si am inceput 2 mici proiecte unul pentru incinte de boxe pentru portbagaj iar celalalt angel eyes homemade .La primul proiect inca documentatie (material , forme etc) dar la al doilea am incercat sa fac ceva doar ca ledurile mele erau pe 4 V nu pe 12 si le-am ars , gen 25 de bucati la numar.. acum le-am schimbat si incerc iar sa vad ce si cum .

Cine a mai facut asa ceva si cu ce probleme s-a confruntat?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

1

• dancostea2002

1

• mottofree

1

Top autori în acest subiect

Angel eyeyes cu bagheta de plastic crestata se folosesc 2 leduri la care se limiteaza curentul printr-o rezistenta .

Topic demn de sectiunea incepatorilor - la scoala yutube inveti ce si cum se face dand o cautare .

Link spre comentariu

ca sa nu le mai arzi la 12v (13,8), pune o rezistenta de 1KOhm inseriata cu ledul. asta e cel mai simplu montaj. alt lucru pe care poti sa il faci, limiteaza tensiunea de la 12v la 3 v, gasesti usor montaje cu lm317. poti face si sursa de curent constant cu acel integrat, ceea ce este mai indicat.

Link spre comentariu

daca nu ai posibilitatea de a prelucra acel plastic pt a da ilumina uniform pe intreaga lungime,mai bine iei un set gata facut.este in jur de 140-150lei..personal am incercat si eu varianta sa le fac singur ,dar am renuntat pentru ca in timp ce capetele erau intens luminate ,mijlocul era aproape stins.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări