mary17 Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Ajutor cu boxele Vreau sa ma ajuta-ti sa montez un sistem de boxe Watson la un pc.Un pc are 3 iesiri,celalat are 6. Atasez un foto cu iesirile boxei este la al doilea topic cu nume necorespunzator pe aceasta sectiune,daca nu citesti regulamentul sa nu te mire ce se intampla cu subiectele tale Link spre comentariu
petreelectronic Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 pentru ce vrei sa faci acolo trebuie placa audio la PC.....poti insa folosi varianta stereo (2+1) luand semnal de la mufa verde din PC si introducand-ul la mufa AUX IN la sistem Link spre comentariu
mary17 Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Stiu asta , asa l-am avut dar fata vrea neaparat sistemul asta de boxe pe care l-a primit cadou. Si unde-i lege nu-i tocmeala. Am si un pc cu sase iesiri audio. Deocamdata nu ma lasa bugetul sa i-au o placa buna. Credeam ca poate cineva a mai facut asa ceva pentru ca mi-a dat de cap de o saptamana Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 folosesti asa ceva https://www.google.ro/search?q=rca+to+jack&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvmKepj8bNAhVQkRQKHe9BAlIQ_AUICCgB&biw=1024&bih=657#imgrc=ynCCQftsKPaaqM%3A mufa jack o introduci in mufa verde de la pc iar mufele rca la aux input in sistem Link spre comentariu
mary17 Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Va multumescmult Greseala cu dubla postare este ca mi s-au refuzat pozele si nu credeam ca mai apare Varog sa ma scuzati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum