lambrinoc Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 am un lcd de 32 si are un led ars unde pot gasi leduri Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Aici gasesti baghete http://www.placilcd.ro/ro/produse/categoria--diverse-baghete-led-41 iar leduri la Badila Vasile.Daca nu stii cine e iti dau nr de telefon pe privat. Link spre comentariu
lambrinoc Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 vad ca sint de mai multe feluri se potrivesc intre ele sau difera sorsa este 17ips19-5 Link spre comentariu
ledydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 vad ca sint de mai multe feluri se potrivesc intre ele sau difera sorsa este 17ips19-5 Aveti un articol aici : https://www.scribd.com/doc/314792177/Depanarea-Blocului-de-Backlight-La-Televizoarele-Cu-LED-1 Link spre comentariu
ledydep Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Mai aveti nelamuriri ? Link spre comentariu
lambrinoc Postat Iulie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2016 da am rezolvat cu marfa primita de verificat am verificat cu multimetrul pe tranzistori Link spre comentariu
fusi Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 sunt nou pe acest forum deci, va rog, purtati-va cu mila... Am un LG LED TV ce a "decedat" in urma cu cca 2 luni. Intrucat sonorul era OK, am "goagalit" si, pe baza informatiilor gasite, am constatat ca buba era la iluminarea cu LED-uri. Am demontat jucaria (47") si am gasit un LED in scurt. Am comandat in China un set de barete pentru ca m-am gandit ca si celelalte sunt "obosite". Kit-ul este inca pe drum, am cumparat si schimbat LED-ul. Am utilizat un letcon de 80W pe post de "placa calda" si a mers cu o "afumare" minima a vopselei albe. In urma relipirii discului reflectorizant si a difuzorului (lentilei) am constatat ca intensitatea luminoasa a noului LED este mai mare. Intrebare: e normal? Se va observa pe imaginea TV? E mai bine s-astept kit_ul aflat in vreo roaba sau pe spatele vreunui asin in drum catre Romania? Nota: Suspectez Aliexpress ca, de comun acord cu serviciile postale, prelungeste deliberat timpul de livrare pentru a beneficia cat mai mult de banii pe care-i are temporar in cont. Ce banca ti-ar da milioane cu dobanda 0% ? Plus comision la tranzactiile cu aceiasi bani... Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Nu are nicio vină Aliexpress în întârzierile coletelor.Dacă verifici, ei trimit coletul în câteva zile, acea întârziere e cauzată de faptul că trebuie grupate cât mai multe pachete mici la un transport plătit pe o anumită greutate.Nu e avantajos să trimiţi un singur pacheţel de 200g când tariful de transport e acelaşi şi pentru 1kg.... Cele mai mari întârzieri se produc în ţară, la punctul de sortare, vamă şi poştă.Eu am de o săptămână trei comenzi ajunse în ţară, niciuna nu mi-a ajuns acasă.Sunt probabil prin depozitele vămii sau poştei... Link spre comentariu
stefank Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 ledul care l-ati montat posibil nu este echivalent cu cel original dar oricum nu e de treaba schimbarea unui singur led , trebuie sa asteptati magarii sa ajunga marfa , coletele din China de multe ori ajung pana la Bucuresti intr-o saptamana si stau la BSI doua saptamani Link spre comentariu
fusi Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 9 minutes ago, stefank said: ledul care l-ati montat posibil nu este echivalent cu cel original dar oricum nu e de treaba schimbarea unui singur led , trebuie sa asteptati magarii sa ajunga marfa , coletele din China de multe ori ajung pana la Bucuresti intr-o saptamana si stau la BSI doua saptamani Multumesc pentru raspuns! Desi gandeam si eu cam la fel, speram ... OK, astept asinul. LED-ul schimbat l-am cumparat tot din China si, conform afirmatiei chinezului, este acelasi SMD 3528 utilizat pentru baretele LG LED TV. Intrucat am cumparat 100 bucati si ... "mi-am facut mana", o sa incerc sa schimb toate LED-urile la kit-ul actual. Ce altceva pot sa pierd in afara de timp? Link spre comentariu
fusi Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 1 hour ago, validae said: Nu are nicio vină Aliexpress în întârzierile coletelor.Dacă verifici, ei trimit coletul în câteva zile, acea întârziere e cauzată de faptul că trebuie grupate cât mai multe pachete mici la un transport plătit pe o anumită greutate.Nu e avantajos să trimiţi un singur pacheţel de 200g când tariful de transport e acelaşi şi pentru 1kg.... Cele mai mari întârzieri se produc în ţară, la punctul de sortare, vamă şi poştă.Eu am de o săptămână trei comenzi ajunse în ţară, niciuna nu mi-a ajuns acasă.Sunt probabil prin depozitele vămii sau poştei... Sunt si nu sunt de acord cu dumneavoastra. Fac cumparaturi de pe Aliexpress de cca 7 ani. Cat timp vectorul a fost China Post coletele ajungeau la Bucuresti un maxim o luna. Acum astept colete expediate cu PostNL de mai bine de doua luni si n-au ajuns in Romania... Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Dacă ai ledurile, nu mai sta pe gânduri şi schimbă-le toate. Link spre comentariu
ionel sm Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Am observat de la un timp ca coletele de pe aliexpress sunt tot mai greu de urmărit și au întârzieri tot mai mari . Recomand Joom . Coletele ajung repede ,transport gratuit. dar au o varietate de mărfuri mai mică. Link spre comentariu
validae Postat Mai 21, 2021 Partajează Postat Mai 21, 2021 Ai comandat de mai multe ori pe Joom şi ţi-au ajuns repede ? Că e doar o variantă europeană a Aliexpress, practic un soi de intermediar.Dacă au depozite europene, asta ar fi explicaţia că ajung mai repede... Link spre comentariu
fusi Postat Mai 21, 2021 Partajează Postat Mai 21, 2021 2 hours ago, ionel sm said: Am observat de la un timp ca coletele de pe aliexpress sunt tot mai greu de urmărit și au întârzieri tot mai mari . Recomand Joom . Coletele ajung repede ,transport gratuit. dar au o varietate de mărfuri mai mică. Am facut o comparatie Joom vs Aliexpress pentru acelasi produs (PTC heating plate 70W). Intr-adevar, Joom nu taxeaza transportul. Il include in pretul produsului care este mai mare decat pretul produsului (cu transport inclus) de pe Aliexpress. Probabil ca timpul de livrare compenseaza diferenta de pret dar aici nu ma pot pronunta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum