Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punte redresoare cu UF5408

Marius84

Postări Recomandate

Buna seara! 

Trebuie sa construiesc un mic proiect care contine si o punte redresoare, care vine pusa dupa un traf normal, de 50Hz. 

Intrebarea mea este daca pot folosi aceste diode rapide in aceasta punte, nu ca tin neaparat la acest tip, dar am o pungulita cu vreo 100 si nu am la ce altceva sa le folosesc...

Astept cu interes pareri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• bobo

1

• Marius84

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Buna seara! 

Trebuie sa construiesc un mic proiect care contine si o punte redresoare, care vine pusa dupa un traf normal, de 50Hz. 

Intrebarea mea este daca pot folosi aceste diode rapide in aceasta punte, nu ca tin neaparat la acest tip, dar am o pungulita cu vreo 100 si nu am la ce altceva sa le folosesc...

Astept cu interes pareri!

nu!au să se încingă aiurea, chiar dacă au capabilitate în curent mai mare decât cea estimată... am încercat deja.mergi pe diode redresoare normale, atât timp cât e vorba de trafuri de reţea clasice.în sursele de comutaţie alta e calimera: traful ăla "de ieşire" funcţionează la zeci buni de kilohertzi, de-aia n-ai să vezi redresări cu 1n4007 (de pildă), decât în sursele reparate de "meseriaşi"... sau produse de chinezi ultrapafarişti! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări