Marius84 Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 Buna seara! Trebuie sa construiesc un mic proiect care contine si o punte redresoare, care vine pusa dupa un traf normal, de 50Hz. Intrebarea mea este daca pot folosi aceste diode rapide in aceasta punte, nu ca tin neaparat la acest tip, dar am o pungulita cu vreo 100 si nu am la ce altceva sa le folosesc... Astept cu interes pareri! Link spre comentariu
bobo Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 da merge. 1000v, 3a chiar sunt folosite in unele sisteme audio. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Nu faci schimb?Iti dau 1N5406 la schimb.1:1? Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Buna seara! Trebuie sa construiesc un mic proiect care contine si o punte redresoare, care vine pusa dupa un traf normal, de 50Hz. Intrebarea mea este daca pot folosi aceste diode rapide in aceasta punte, nu ca tin neaparat la acest tip, dar am o pungulita cu vreo 100 si nu am la ce altceva sa le folosesc... Astept cu interes pareri! nu!au să se încingă aiurea, chiar dacă au capabilitate în curent mai mare decât cea estimată... am încercat deja.mergi pe diode redresoare normale, atât timp cât e vorba de trafuri de reţea clasice.în sursele de comutaţie alta e calimera: traful ăla "de ieşire" funcţionează la zeci buni de kilohertzi, de-aia n-ai să vezi redresări cu 1n4007 (de pildă), decât în sursele reparate de "meseriaşi"... sau produse de chinezi ultrapafarişti! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum