Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul pliere oglinzi

Vizitator daniel.ciotoracu

Postări Recomandate

Vizitator daniel.ciotoracu

Salutare la toata lumea, este primul meu topic aici si sper sa gasesc cateva raspunsuri la intrebarea mea,

Am un opel care nu a avut din fabrica optiune de pliere oglinzi electric, am montat pe masina oglinzi cu motorase pentru pliere dar nu am luat si instalatia electrica a masinii de pe usi si nici butoanele de pe usa soferului cu buton pentru pliere oglinzi, acum eu vreau sa fauresc ceva care sa fie conectat direct la motorasele onglinzilor si sa plieze si sa deplieze cand incui si descui masina.

Acum la ce m-am gandit eu ar tr ca modulul sa fie in pemanenta alimentat la 12v si in momentul cand primeste impuls de la centralizata sa alimenteze pentru o perioada de timp( maxim 10 sec) pentru a plia sau deplia oglinzile, din ce am masurat firele de la masina de la inchiderea centraliatea cand se armeaza masina primeste un impuls de 12v si cand se dezarmeaa la fel, doar cand este armata si cand se apasa din nou pe butonul de inchis primeste un impuls de 5v.

daca aveti ceva idei sunt bine venit

Multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări