Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat curatare ultrasunete modificare

Vizitator mariusgl11

Postări Recomandate

Vizitator mariusgl11

Buna ziua . am un aparat de curatare cu ultrasunete as dorii sal modific e cuva prea mica pentru ce imi trebuie mie . vreau sa pun o cuva mai mare L40cml30cm H 4-5cm .ma puteti ajuta? cateva sfaturi nu strica :) 

post-258232-0-31480200-1466863010_thumb.jpg

post-258232-0-14661400-1466863016_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• nationalistu

2

• puriu

1

• knauf74

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu o cuva cu alta geometrie va curata in acelasi loc, in raza de actiune a traductorului. Fixarea traductorului pe fundul altei cuve pune probleme grele.

Link spre comentariu

Daca a fost asa conceput de fabrica , orice modificare nu va mai curata exact cum a fost , si va fi inutila daca vrei sa te complici nu ai decit

Link spre comentariu

Schimbarea cuvei cu una mai mare presupune mărirea puterii traductoarelor, a generatorului, eventual și schimbarea frecvenței de lucru, fiindcă se modifică propagarea undelor în cuvă, acolo mai apar și niște reflexii. Chiar dacă ar funcționa prin mutarea actualului traductor pe altă cuvă, nu înseamnă că ar funcționa și eficient.Pe de altă parte, schimbarea traductorului nu cred că e prea ușor de realizat fără a-l distruge, fiindcă de obicei este lipit ferm de cuvă. A repara ceva gata construit este posibil în regim de amator, dar a face ,,de la zero,, ceva mai bun decât o face un producător consacrat este foarte greu, asta implică niște costuri de proiectare și de realizare a prototipurilor.E foarte posibil să distrugi actualul aparat și să te coste în final mai mult decât te-ar fi costat alt aparat mai mare.....

Link spre comentariu

Daca tot esti hotarat de a inova in domeniu dezasambleaza cuva si vezi exact unde e situat traductorul piezo...e aplicat pe exteriorul cuvei...e la interior...sau e incorporat prin turnare chiar in acea cuva.Din pozele postate de tine nu reiese situatia traductorului.Eventual daca e aplicat pe exteriorul cuvei si ai posibilitatea sa-l separi fara sa-l distrugi poti experimenta si pe alta cuva...si daca esti multumit ne poti spune si noua la ce rezultat ai ajuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări