Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit 2x250 de w

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca multimetrul tau nu are scala pt diode da dai pe rezistenta si nu trebuie sa fie mica sau scurt cand masori,daca are si scala pentru diode poti masura pe ia!si in locul prefinalilor poti pune bd139-140 sau mje 340-350,dar intai vezi daca sunt arsi finali!!

Nea gica.......!!!!

Cand masori pui testul rosu pe primul pin si celalalt pe pin 2 sau 3 si tre sa ai o oare si ce rezistenta,schimbi testul rosu cu  cel negru si nu trebuie sa mai indice nimic,daca indica defect,daca nu indica in nici un fel este intrerupt si din nou este defect!

Link spre comentariu
Vizitator Rockstar

La valorile acelea se poate sa fie ars tranzistorul, e aproape de scurt, zic si eu nu stiu sigur. Poti lua pre-finalii de pe canalul stang si sa ai pui pe canalul drept, asta de proba asa. Inlocuieste si rezistenta aceea cu aceeasi valoare care a avuto, trebuie sa gasesti un service de electronice in oras, in care sa te ajute cu acea rezistenta. Daca nu, te duci cu tot kitul, ii face o revizie si sti ce e ars macar si de restu te ocupi tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări