gabi amariucai Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 Prefinali sunt a940 si c2073 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Daca multimetrul tau nu are scala pt diode da dai pe rezistenta si nu trebuie sa fie mica sau scurt cand masori,daca are si scala pentru diode poti masura pe ia!si in locul prefinalilor poti pune bd139-140 sau mje 340-350,dar intai vezi daca sunt arsi finali!! Nea gica.......!!!! Cand masori pui testul rosu pe primul pin si celalalt pe pin 2 sau 3 si tre sa ai o oare si ce rezistenta,schimbi testul rosu cu cel negru si nu trebuie sa mai indice nimic,daca indica defect,daca nu indica in nici un fel este intrerupt si din nou este defect! Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 La un tranzistor imi arata cu testerul rosu pe primu pin si cen negru pe al doilea 017 daca le inversez nu mai arata nimic . la al doilea tot cu cel rosu pe primu si cel negru pe al doilea imi arata 004 si invers nimic .masuratoarea am facuto pe scala de diode Link spre comentariu
Vizitator Rockstar Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 La valorile acelea se poate sa fie ars tranzistorul, e aproape de scurt, zic si eu nu stiu sigur. Poti lua pre-finalii de pe canalul stang si sa ai pui pe canalul drept, asta de proba asa. Inlocuieste si rezistenta aceea cu aceeasi valoare care a avuto, trebuie sa gasesti un service de electronice in oras, in care sa te ajute cu acea rezistenta. Daca nu, te duci cu tot kitul, ii face o revizie si sti ce e ars macar si de restu te ocupi tu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 ma mult ca sigur a iesit fumul din ei!gaseste ieftin la magazinul de unde l-a luat piese de schimb,si in locul lui 2sb-2sd poate pune mje340-350! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 (editat) Iaca ce s-a ales de munca voastra! Componentele electronice functioneaza pe baza de fum,cum iesit fumul din ele,cum nu mai functionea! Editat Iulie 1, 2016 de gica70 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Las ca ia altele cu fum in iele si il repara(daca vrea)daca nu il repara pt cineva tot v-a fi de ajutor ce s-a discutat aici! Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Gata am rezolvat am sunat un prieten si mi la facut numai prefinali erau arsi finali erau buni si mia schimbat si rezistenta de la led ca se incingea noi prefinali sunt bd139-140 merge ca nouOricum va multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 uite nea gica ca l-a facut! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Cine, el? Noroc cu acel prieten care stie sa bage fumul in piesele din care a iesit! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Banuiesc ca ia zis de sfaturile primite aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum