Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

gordac 952a

fane

Postări Recomandate

am in atelier statia asta fara afisaj si as crea sa ii adaptez displai termometru de panou si apoi sa o calibrez petru ca an ceva dubii in ce priveste temperatura problema e ca nu am schema si nici nu sti cum sa le adaptez termometrele de panu le iau de pe forum

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

4

• petreelectronic

1

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

daca este o clona ieftina nu are termostatare si practic termometru este inutil.

orice variatie a tensiunii de alimentare sau a debitului de aer va influenta temperatura aerului la iesire .

un foto cu interiorul statiei ?

Link spre comentariu

nu e clona e luata de la tehno oradea si am impresia ca uneori temp este alta decit cea setata din potentiomere are aproape  2 ani si in general am fost foarte multumit de ea am sa o desfac si sai fac poze, ea e sigilata

Editat de fane
Link spre comentariu

aerul l-am folosit mai putin la letcon am dubii  am facut greseala de incepator trebuia sa o iau pe cea cu afisaj dierenta de pret nu era semnificativa asa ca am decis sai montez un termometru pe panou si  sa il calibrez

Link spre comentariu

posibil potentiometrii defecti.....eu am varianta cu afisaj si dupa un an reglam foarte greu temperatura ca o lua razna din cauza potentiometrului...am rezolvat cu spray-contact

Link spre comentariu

A mea este ZD912 din 2006 cumparata si in ziua de azi merge fara probleme o singura data iam schimbat letconul ca sa ars rezistenta si asta din cauza ca lam dat la maxim din prima data si varful este intact cum am cumparato deci nici urma de uzura, se cunoaste doar ca a fost folosit dar fara uzura, la Gordak se duce repede varfurile se maninca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări