Mondan Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Montaje de vacanţăSă precizez mai întâi că nu am fost primit de firmele din domeniul Electro nici măcar ca tehnician! Deci nu sunt sunt bun la aşa ceva.Dar pasiunea e mare. Hobby. Sau cum spunem noi mai în jargon "boală grea e electronică asta. Nu te laşi de ea niciodată".Deci montaje de vacanţă:Letcon pe baterii: Am cumpărat unul ieftin de la Miva. Nu prea merge pe 3xR6 rezultate proaste se încălzeşte mai greu.Am încercat cu baterii alcaline şi tot la fel au rezistenta internă mare.Merge în schimb cu acumulatori.Am pus un acumulator 3.7V şi merge aşa şi aşa, acceptabil.Apoi 2x3.7V=7.4V şi merge bine am lipit foarte mult cu el.Apoi am trecut la sursa de 12V. A mers un timp şi s-a ars. Se încingea foarte rapid - în 1-2 secunde era încins ! Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Intreb si eu...De ce ai optat pentru o asemenea jucarie? O fi buna in varf de stalp sau unde n-ai posibilitatea de retea. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Și-n vârful stâlpului și n-aș folosi decât letcon cu gaz, în niciun caz jucării cu baterie ca acel ,,letcon,,..... Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Da,corect,la asta nu m-am gandit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 Da poate casca electricianului este prevazuta cu baterii solare.Oricum,acea jucarie nu este un "montaj de vacanta". Ma asteptam la altceva. Un montaj cu LED-uri, o sirena,... asa cum se gasesc in cartea "Montaje de vacanta". Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 Topic interesant trebuie doar sa-l facem functional! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum