Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hisense LTDN39K10XCEU3D - telecomanda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

11

• FLORIN IORDACHE

4

• tehtronics

3

• ceorneialexdru

3

Top autori în acest subiect

1--

Am reusit de am programat una universala, dar nu face functiile "Menu" si "OK". 

2--

Dar butoanele MENU si OK...de pe telecomanda sunt functionale???

i  rest  my  case ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Ciudat !!!

Cred, totusi, ca nu programezi tu bine ...

Este atat de simplu, incat nu stiu cum as putea gresi ...

Insa, ce am mai observat, este ca cititorul QUNDA mai vede si alte coduri, la telecomanda universala asa cum o am acum setata pentru HIsense, numai ca pachetele de impulsuri sunt emise cu o frecventa mai mica decat pentru IC6121/SYS38C7, frecventa care mi se pare cea normala. Ma gandesc ca poate codul bun este unul din celelalte.

De aceea am postat aici in speranta ca cineva care are la indemana telecomanda originala, sa o citeasca.

Link spre comentariu

Dar butoanele MENU si OK...de pe telecomanda sunt functionale???

Da dnu Florin Iordache, sunt functionale, numai ca nu emit codurile corecte pentru televizorul respectiv. Multumesc.

Incercati codurile de Sanyo, poate gasiti ceva.Puteti clona o telecomanda prin combinatii de mai multe telecomenzi, E putina munca dar merita..

Da, se merita, numai de as gasi codul corect macar pentru tasta "OK"

Link spre comentariu

Pentru Bravo exista un singur cod 91677, vedeti daca face si functiile Menu si OK, daca nu, imi da un prieten telecomanda originala sa o clonez si pina la urma tot o rezolvam........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da, "91677" este codul corect, face si functiile "Menu" si "Ok". Deci emite pe "Philips 3010". Telecomanda universala nu a fost de niciun ajutor, mai rau, a indus in eroare.

Va multumesc mult si va raman indatorat.

Editat de geoky
Link spre comentariu

Da, "91677" este codul corect, face si functiile "Menu" si "Ok". Deci emite pe "Philips 3010". Telecomanda universala nu a fost de niciun ajutor, mai rau, a indus in eroare.

Bravo ! :aplauze  Ma bucur ca ati rezolvat problema. :88

Link spre comentariu

Da aveti dreptate, telecomanda universala HR-N98 a indus in eroare si pe mine si pe userul "tehtronics", telecomanda originala a tv-ului emite pe "3010", fisierul care mi l-ati dat nu ma ajutat cu nimic, am reusit sa identific codul corect prin alte mijloace. Am mai gasit un cod 91113, daca vreti sa-l probati si pe asta, as fi curios..........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

1--2-- i  rest  my  case ... :rzb

Scuze pentru offtopic.Daca as fi un reporter "inteligent" de la oricare televiziune l-as intreba pe tovarasul Misu: Cum comentati rezolvarea? Din fericire nu sunt,doar citesc si folosesc informatii iar cand stiu cate ceva spun.
Link spre comentariu

Scuze pentru offtopic.Daca as fi un reporter "inteligent" de la oricare televiziune l-as intreba pe tovarasul Misu: Cum comentati rezolvarea? Din fericire nu sunt,doar citesc si folosesc informatii iar cand stiu cate ceva spun.

Nici eu nu am inteles nimic din postarea domnului "misuraelectronic", oare ce o fi vrut sa spuna..........

Link spre comentariu

Luni o sa probez si codul "91113" dnu Costica, si o sa va dau raspunsul, ca acum nu mai sunt la service. Este buna si ca informatie aici pe forum.

Editat de geoky
Link spre comentariu

nu  inteleg  ce  n-ati  inteles , stimati  tovarasi  ?   intrebarea  2--  din  ultima  mea  postare  este  absolut  redundanta .  dl  geoky  a  spus  extrem  de  CRISTAL  CLEAR,  inca  de  la  inceput ,  cum  ca  telecomanda  universala  programata  de  dinsul  NU  FACE  DELOC  FUNCTIILE  MENU  SI  OK .   e  la  mintea  cocosului  ca ,  daca  aceste  functii  le-ar  fi  descoperit ,  atunci  nu  s-ar  mai  fi  obosit  sa  deschida  acest  topic  pe  forum .  

in  acest  context  ,  intrebarea  2--  nu  are  nici  un  dumnezeu  ,  cita  vreme  tastele  MENU  si  OK  de  pe  telecomanda  universala  ,  chiar  daca  A-- nu  emit  nici  un  cod   ci /sys  pe  tester ,  sau  chiar  daca  B-- emit  un  cod  absolut   oarecare  ci / sys  pe  tester  ... deci  indiferent  de  situatiile  A-- sau  B-- ,   codurile  emise  ---  sau  nu  ---  nu  ii  sint  de  nici  un  ajutor  dlui  geoky  ,  intrucit  nu  activeaza  functiile  menu  sau  ok . 

CAPISCI ?

Link spre comentariu

Am probat telecomanda "Bravo" scrisa cu codul "91113". Face corect functiile "On/Off" si tastele numerice, in rest, "Ch+/Ch-" activeaza volumul, iar la apasarea butonului de "Menu" apare o fereastra in care scrie "Disk nu e gata.

Si ... atat.

A ! si butonul de "Mute" mai lucreaza corect.

Editat de geoky
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări