Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hisense LTDN39K10XCEU3D - telecomanda

Postări Recomandate

Am acest tv LED, adus de afara, nu are telecomanda, am cautat in baza de date de la rctl "Bravo", nu este.

Am cautat pe net si nu am vazut nici-o telecomanda care sa se gaseasca usor. Am reusit de am programat una universala, dar nu face functiile "Menu" si "OK". Buton de "Menu" are tv-ul pe panoul lateral, dar comanda de "Ok" nu reusesc sa o fac nicicum, si este imperios necesara, pentru ca altfel nu se poate face cautarea programelor.

Vin cu rugamintea daca stie cineva un cod pentru Bravo sau o telecomanda sa functioneza pe acest tv. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

11

• FLORIN IORDACHE

4

• tehtronics

3

• ceorneialexdru

3

Top autori în acest subiect

Telecomanda universala cu care am reusit sa "misc" tv-ul ( P+ / P- / V+ / V- / on-off / Source / Mute, etc. ) este "HR-N98", dar cu aceasta la apasarea tastei "Menu", afiseaza o fereastra in care scrie: "Disk nu e gata".

Cu "Bravo" nu am reusit nimic, nici chiar cu codul 95536.

Link spre comentariu

Ce v-am spus eu vad ca nici nu ati bagat de seama...asa ca eu nu am cu ce sa va ajut fara sa-mi dati aceste informatii...adica ce cod are placa din tv-u sau ce proc...foloseste. :sparge:

Telecomanda universala cu care am reusit sa "misc" tv-ul ( P+ / P- / V+ / V- / on-off / Source / Mute, etc. ) este "HR-N98", dar cu aceasta la apasarea tastei "Menu", afiseaza o fereastra in care scrie: "Disk nu e gata".

Cu "Bravo" nu am reusit nimic, nici chiar cu codul 95536.

Uitati-va ce v-am scris eu mai sus....  :aut:

Link spre comentariu

Daca chiar nu gasiti un cod pentru Bravo va ajut eu, dar pentru asta trebuie sa clonati doar tasta on/off(power) de la telecomanda cu care ati reusit sa "miscati" tv-ul, dupa clonarea (learn) tastei on/off salvati fisierul text si postatil aici, daca faceti cum am spus eu sint sanse de 99% sa gasim codul corect pentru tv-ul dvs.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am atasat codurile solicitate, si datele placilor, cerute de dnu Florin Iordache (cu toate ca nu stiu cat ajuta acestea, in identificarea unei telecomenzi compatibile) : sursa - RSAG7.820.4834/ROH, si placa logica - RSAG7.820.4918/ROH. Multumesc.

Hisense tv.txt

Link spre comentariu

Fisierul text pe care l-ati pus nu este ce trebuie, eu am crezut ca ati mai clonat telecomenzi.....deci dupa clonarea tastelor se iese din modul learning, click pe File (coltul stinga sus) --->Save to IR File, in fereastra care se deschide completezi cu ce vrei, dai OK si salvezi fisierul unde vrei. Daca vreti sa mai incercati eu sint dispus oricind sa va ajut. Ati facut bine ca ati clonat mai multe taste, in afara de tastele pe care le-ati clonat, mai clonati si tastele 1, 2, si 3 si atentie mare, fiecare tasta(in principal tasta on/off)pe care o clonati sa corespunda cu locul ei din tabelul programului. Jos am pus un fisier, sa vedeti cam cum trebuie sa arate dupa salvare.........

Telecomanda LCD Vestel.txt

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asa este, nu am mai clonat telecomenzi si nu am stiut exact cum se face, pana acum nu am lucrat decat cu cititorul Qunda, o sa revin cu informatia corecta. Multumesc.

Link spre comentariu

Am pus fisierul salvat corect, si datele citite cu QUNDA, care vad ca se regasesc si in fisierul text.

IC=6121 / SYS=38C7

Tasta    /   Data

Pow         1C

CH+         0C

CH-          0d

V+            16

V-             17

Mute        15

TV/AV      14

P1            01

P2            02

P9            09

i+             18

Hisense led tv.txt

Link spre comentariu

Ciudat !!!

Sa inteleg ca nu merge nicio tasta cu aceste coduri?!

Cred, totusi, ca nu programezi tu bine ...

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări