doru3160 Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 in realitate baga toata tensiunea in rezistenta, aia are undeva la 0,35-0,5 ohm sau pe acolo si bineinteles arde siguranta termica. In cazul asta n-ar trebui sa plesneasca de fericire siguranta electrica si cea termica sa ramana intacta?Asta termica stiu ca "se duce" doar cand atinge/trece o temperatura anume,ori daca rezistenta este asa de mica(0,35-0,5 ohm),rezulta un curent foarte mare(30-40A), care n-ar trebui sa aiba cand incalzi siguranta termica pt ca ar trebui sa se arda instant cea electrica...zic si eu. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 Nu, pe verificate! Termica e pe la 200C. E destul de mare si siguranta de la GMV. Grig Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 Am intrebat pt ca mi s-a parut nefiresc comportamentul,nu ca nu as fi crezut ce ati scris... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 Da Doru da si siguranta GMV e tip mare , portocalie de 40A. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum