POLAKU2002 Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 (editat) buna ziua.am acest laptop care se prezinta semi mort....am gasit un condensator total deschis dar nu i stiu valoarea...c121 ...ma puteti ajuta cu o valoare sau achema acestui laptop?placa de baza e despartita in mai multe module.JM 41MB,am gasit ceva SC10U6D3V5MX-3GP....ce valoare inseamna asta? Editat Iunie 22, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iunie 22, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2016 multumesc mult.nu s-a schimbat nimic in functionare...tot asa incalzeste tare SB1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 (editat) buna ziua.am acest laptop care se prezinta semi mort....am gasit un condensator total deschis dar nu i stiu valoarea...c121 ...ma puteti ajuta cu o valoare sau achema acestui laptop?placa de baza e despartita in mai multe module.JM 41MB,am gasit ceva SC10U6D3V5MX-3GP....ce valoare inseamna asta? Pe langa acel condensator care ati zis dvs ca a fost total deschis,eu cred ca mai are vreo piesa sau chiar mai multe piese arse... Deci eu a-si zice ca daca ati gasi o placa la mana a doua si functionala 101% ar fi mai bine si mai usor,dar numai daca o sa gasiti pentru acest model de laptop. O seara minunata va doresc !!! Editat Iunie 23, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum