Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 si sar putea sa nu mearga alt selector in locul originalului ca este comandat prin SCL si SDA dar simte selectorul original,dar nu receptioneaza nici un post,pai am tinut cont de toate detalile cand am incercat si alte selectoare. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 da dar procu. nu cred ca recunoaste alt selector Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 da dar procu. nu cred ca recunoaste alt selector dar simte cu selectorul original cand introduc mufa rf in el,cauta si nu receptioneaza nimic toate problemele la acest tv se datoreaza faptului ca,clientul la scapat jos,mentionez ca absolut toate tensiunile sunt in regula conform schemei Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) am inteles ca originalu il recunoaste procu posibil defect dar alt selector este posibil sa nu il recunoasca procu , incearca cu originalu si schimba fusu si verifice si tranzistoru Q161 si ce scrie pe selector Editat Iulie 3, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 q161 este bun,am osd si fara selectorul montat,cand ating baza lui q161 se simte interferente pe ecran exact asa cum trebuie codul la selector este:c1121254(TAF5-C2123)41023N Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Pe schema este alt cod TECC2949PG35F Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Pe schema este alt cod TECC2949PG35F dar asa este din fabrica si a functionat in jur de 15ani de zile Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2016 ce selector imi recomandati sa cumpar de aici pentru acest tv?http://www.mivarom.ro/catalog/index.php/selectoare-c-38 sau nu neaparat,daca dstra stiti un alt magazin nu este nici o problema,va multumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 ce selector imi recomandati sa cumpar de aici pentru acest tv?http://www.mivarom.ro/catalog/index.php/selectoare-c-38 sau nu neaparat,daca dstra stiti un alt magazin nu este nici o problema,va multumesc. Nimeni cu nici o idee? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 (editat) Ati citit opiniile celor care au achizitionat asa ceva de acolo?La cat de impartite sunt parerile dar si la cum se poate nimeri produsul (mai bun sau mai putin bun) nu mai poti fi sigur ca ai facut alegerea buna indiferent de model.Eu nu cumpar asa ceva dar am patit-o cu alte produse electronice. Editat Iulie 6, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 Ati citit opiniile celor care au achizitionat asa ceva de acolo?La cat de impartite sunt parerile dar si la cum se poate nimeri produsul (mai bun sau mai putin bun) nu mai poti fi sigur ca ai facut alegerea buna indiferent de model.Eu nu cumpar asa ceva dar am patit-o cu alte produse electronice. salut domn ciprian,selectoare nu am cumparat niciodata de nicaieri pentru ca nu a fost nevoie in schimb cumpar mai mereu componente pentru tv-uri de tot felul si sincer sa fiu nu am intalnit stifturi absolut niciodata. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 cumpar mai mereu componente pentru tv-uri de tot felul si sincer sa fiu nu am intalnit stifturi absolut niciodata. Pai daca reparati tv-uri nici nu se poate altfel.Dar eu nu ma refeream la componente ci la produse electronice de consum.De exemplu cu telefoanele mobile am avut surprize neplacute de cateva ori iar alti spuneau ca aceleasi modele i-au multumit pe deplin. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 Pai daca reparati tv-uri nici nu se poate altfel.Dar eu nu ma refeream la componente ci la produse electronice de consum.De exemplu cu telefoanele mobile am avut surprize neplacute de cateva ori iar alti spuneau ca aceleasi modele i-au multumit pe deplin. Daca erau cumparate de la firmele consacrate nu erau probleme in primul rand ca va dadea garantie la produsul cumparat. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Am primit garantie mereu iar acum 5 luni am si profitat de ea dar dupa scurt timp a aparut un alt defect la acelasi telefon asa ca mi-am luat altul.Scuze ca v-am poluat oleaca topicul.Numai bine! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 Am primit garantie mereu iar acum 5 luni am si profitat de ea dar dupa scurt timp a aparut un alt defect la acelasi telefon asa ca mi-am luat altul.Scuze ca v-am poluat oleaca topicul.Numai bine! stati linistit,nu este nici o problema din partea mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum