Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv PLATINIUM model:RML-20 OTXT

Postări Recomandate

si sar putea sa nu mearga alt selector in locul originalului ca este comandat prin SCL si SDA

dar simte selectorul original,dar nu receptioneaza nici un post,pai am tinut cont de toate detalile cand am incercat si alte selectoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

29

• cipri_mury

14

• Florinel TV

8

• adydep

8

da dar procu. nu cred ca recunoaste alt selector

dar simte cu selectorul original cand introduc mufa rf in el,cauta si nu receptioneaza nimic

toate problemele la acest tv se datoreaza faptului ca,clientul la scapat jos,mentionez ca absolut toate tensiunile sunt in regula conform schemei

Link spre comentariu

am inteles ca originalu il recunoaste procu posibil defect dar alt selector este posibil sa nu il recunoasca procu , incearca cu originalu si schimba fusu si verifice si tranzistoru Q161

si ce scrie pe selector

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

q161 este bun,am osd si fara selectorul montat,cand ating baza lui q161 se simte interferente pe ecran exact asa cum trebuie

codul la selector este:c1121254(TAF5-C2123)41023N

Link spre comentariu

Ati citit opiniile celor care au achizitionat asa ceva de acolo?La cat de impartite sunt parerile dar si la cum se poate nimeri produsul (mai bun sau mai putin bun) nu mai poti fi sigur ca ai facut alegerea buna indiferent de model.Eu nu cumpar asa ceva dar am patit-o cu alte produse electronice.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Ati citit opiniile celor care au achizitionat asa ceva de acolo?La cat de impartite sunt parerile dar si la cum se poate nimeri produsul (mai bun sau mai putin bun) nu mai poti fi sigur ca ai facut alegerea buna indiferent de model.Eu nu cumpar asa ceva dar am patit-o cu alte produse electronice.

salut domn ciprian,selectoare nu am cumparat niciodata de nicaieri pentru ca nu a fost nevoie in schimb cumpar mai mereu componente pentru tv-uri de tot felul si sincer sa fiu nu am intalnit stifturi absolut niciodata.

Link spre comentariu

cumpar mai mereu componente pentru tv-uri de tot felul si sincer sa fiu nu am intalnit stifturi absolut niciodata.

Pai daca reparati tv-uri nici nu se poate altfel.Dar eu nu ma refeream la componente ci la produse electronice de consum.De exemplu cu telefoanele mobile am avut surprize neplacute de cateva ori iar alti spuneau ca aceleasi modele i-au multumit pe deplin.

Link spre comentariu

Pai daca reparati tv-uri nici nu se poate altfel.Dar eu nu ma refeream la componente ci la produse electronice de consum.De exemplu cu telefoanele mobile am avut surprize neplacute de cateva ori iar alti spuneau ca aceleasi modele i-au multumit pe deplin.

Daca erau cumparate de la firmele consacrate nu erau probleme in primul rand ca va dadea garantie la produsul cumparat.

Link spre comentariu

Am primit garantie mereu iar acum 5 luni am si profitat de ea dar dupa scurt timp a aparut un alt defect la acelasi telefon asa ca mi-am luat altul.Scuze ca v-am poluat oleaca topicul.Numai bine!

Link spre comentariu

Am primit garantie mereu iar acum 5 luni am si profitat de ea dar dupa scurt timp a aparut un alt defect la acelasi telefon asa ca mi-am luat altul.Scuze ca v-am poluat oleaca topicul.Numai bine!

stati linistit,nu este nici o problema din partea mea :95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări