cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Pai nu-l cunoasteti pe client sau nu mai pastrati nr. lui de telefon pentru a va spune codul? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Pai nu-l cunoasteti pe client sau nu mai pastrati nr. lui de telefon pentru a va spune codul? il cunosc dar nu este din aceasi comuna cu mine,si nici nr.lui de tel.nu il am,dar ma apuc pana la urma si caut pe google. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Am cautat si eu dar n-am reusit sa gasesc nimica pentru respectivul model numai pentru alte modele Platinium.Aaaa dar mai ceva,vedeti postarea #11 din topicul spre care v-am facut redirectionare mai jos. http://www.elforum.info/topic/72404-telecomanda-platinium-rml-20-otxt/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ai PM de unde gasesti si tel. este RN3200Gsi merge la urmatoarele modele Platinium model CTV5001A CS2188P KTV-21-TXT PTZM03 RML-20/OTXT RML20-HM03/TXT RML21-LM03/TXT RML21Q/TXT. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 In topicul spre care am facut redirectionare mai sus scria cineva ca a incercat cu respectivul model de telecomanda la acelasi tv dar fara rezultate.Eu acuma cativa ani am avut un Daewoo si un Eurocolor iar telecomanda de la Daewoo functiona la ambele.Dar nu mai tin minte si ce modele erau.Mai exista si varianta cu telecomanda universala pe care insa nu o recomand caci am avut si eu o asemenea telecomanda dar nu era buna de nimic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 In topicul spre care am facut redirectionare mai sus scria cineva ca a incercat cu respectivul model de telecomanda la acelasi tv dar fara rezultate.Eu acuma cativa ani am avut un Daewoo si un Eurocolor iar telecomanda de la Daewoo functiona la ambele.Dar nu mai tin minte si ce modele erau.Mai exista si varianta cu telecomanda universala pe care insa nu o recomand caci am avut si eu o asemenea telecomanda dar nu era buna de nimic. Posibil sa fi nimerit o telecomanda gresita cu alt soft din fabrica , cum am mai intilnit si eu Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ai PM de unde gasesti si tel. este RN3200G si merge la urmatoarele modele Platinium model CTV5001A CS2188P KTV-21-TXT PTZM03 RML-20/OTXT RML20-HM03/TXT RML21-LM03/TXT RML21Q/TXT. Va multumesc domn Florin O sa incerc maine,o seara buna domn Andrei. am montat si un selector de 11ak 45 si aceeasi problema,nu receptioneaza nimic,ce selector mai imi recomandati? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) RN3200G si merge la urmatoarele modele Platinium model CTV5001A CS2188P KTV-21-TXT PTZM03 RML-20/OTXT RML20-HM03/TXT RML21-LM03/TXT RML21Q/TXT. Ati facut proba?Caci despre respectivul model stiam dar n-am vazut sa scrie nicaieri ca este compatibil cu modelul Platinium din acest topic.Este adevarat ca telecomenzile pot fi identice cu exceptia codului care daca nu coincide cu cel al telecomenzii originale nu cred ca poate sa o inlocuiasca decat la figurat. Editat Iunie 29, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ati facut proba?Caci despre respectivul model stiam dar n-am vazut sa scrie nicaieri ca este compatibil cu modelul Platinium din acest topic.Este adevarat ca telecomenzile pot fi identice cu exceptia codului care daca nu coincide cu cel al telecomenzii originale nu cred ca poate sa o inlocuiasca decat la figurat. despre selector era vorba nu despre telecomanda,domnul Florin doar mia recomandat ce telecomanda sa cumpar. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 si merge la urmatoarele modele Platinium model CTV5001A CS2188P KTV-21-TXT PTZM03 RML-20/OTXT RML20-HM03/TXT RML21-LM03/TXT RML21Q/TXT. Ati facut proba?Caci despre respectivul model stiam dar n-am vazut sa scrie nicaieri ca este compatibil cu modelul Platinium din acest topic.Este adevarat ca telecomenzile pot fi identice cu exceptia codului care daca nu coincide cu cel al telecomenzii originale nu cred ca poate sa o inlocuiasca decat la figurat. Tu nu vezi ca este trecut pe lista uite daca nu vezi este cel cu rosu, si crezi ca vorbesc prostii acele modele sunt direct de la magazin ca este compatibila telecomanda cu modelu de tv Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Am vazut ca apare si respectivul model in lista postata de tine dar in alte liste... https://www.price.ro/specificatii_platinium_telecomanda_pentru_tv_rn3200g_600694.htm http://www.telecomandata.ro/products/Telecomanda-Platinium-RN%252d3200G.html http://www.decibel.ro/articol/Telecomenzi_aspect_original/Platinium/Telecomanda_Platinium_RN3200G-221.html Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Va salut stimati colegi,revin cu problema acestui tv si anume ca nu receptioneaza nici un program,mentionez ca am incercat cu cinci selectoare si prin metoda de resoclare pentru ca nu am avut unul original,ce este drept nici nu am mai stat sa sap la el ca doar nu puteam sa gonesc clienti pe care-i rezolv repede pentru o troaca care inca nu iam dat de cap,va intreb pe cei mai experimentati si cei care sa mai confruntat cu asemenea ciudatenie de defect ce ar mai fi de facut?mentionez ca am incercat si cu un dump bun si degeaba,astept sugesti,si va multumesc anticipat,eu pana la urma suspectez partea de procesor din multifunctional Uitati ca am gasit si schema.Platinium.pdf schema de analiza este aici. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Ar trebui incercat si cu alt fus (filtru) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Ar trebui incercat si cu alt fus (filtru) Va salut domn Florin,asta nu am incercat,o sa caut acum unul pe sasiuri si o sa-l schimb. ce este drept este faptul ca este cam o ciudatenie de filtru,nu stiu daca o sa gasesc unul identic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 si sar putea sa nu mearga alt selector in locul originalului ca este comandat prin SCL si SDA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum