adydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Incercati cu un selector- UV1316. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Incercati cu un selector- UV1316. de pe ce sasiu il pot gasi?cele de pe sasiele REK sunt bune? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 ca sa receptioneze trebuie in mod obligatoriu ca tunerul tv sa fie functional,lucru la care in cazul meu nu este asa,deci tuner ars. Pai si tunerul acelui tv despre care am scris are prima banda "dusa" dar decodorul receptioneaza programele cu brio. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 ca sa poti receptiona posturi tv de la un decodor satelit este nevoie de banda UHF a tunerului tv sa fie buna,celelalte doua sunt valabile numai in cazul tv cablu... Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 de pe ce sasiu il pot gasi?cele de pe sasiele REK sunt bune? Nu stiu daca merge de pe REK,nu-mi aduc aminte ce selector are... Luati de pe un ak30(atentie sa nu fie UV1315,ca s-au pus doua tipuri de selectoare) Pai si tunerul acelui tv despre care am scris are prima banda "dusa" dar decodorul receptioneaza programele cu brio. La domnul Georgi sunt duse toate benzile,de aceea nu merge.La dumneata e buna banda UHF,unde emite decodorul. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Pai daca selectorul e defect cum sa intre semnalul RF de la decodor ?? Poate te referi la semnalul prin mufa scart .... Este defecta doar prima banda pe care intra cele mai importante canale(pentru persoana care foloseste acel tv).Legatura intre tv si decodor este facuta cu un cablu scart/rca tv-ul beneficiind doar de port scart si decodorul doar de port rca.Dar cred ca a lamurit problema Andrei in postarea sa de mai sus. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Nu stiu daca merge de pe REK,nu-mi aduc aminte ce selector are... Luati de pe un ak30(atentie sa nu fie UV1315,ca s-au pus doua tipuri de selectoare) La domnul Georgi sunt duse toate benzile,de aceea nu merge.La dumneata e buna banda UHF,unde emite decodorul. Nu am de 11ak30,am de 11ak45,oare sa fie compatibil pin la pin sau trebuie facute acele mici modificari pe partea cu circuitele imprimate? Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Merge!E tot un UV1316.Acu trebuie incercat si vazut ce se intampla exact. Editat Iunie 28, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Merge!E tot un UV1316.Acu trebuie incercat si vazut ce se intampla exact. O sa incerc maine,o seara buna domn Andrei. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Sanatate,seara buna! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Buna dimineata si la multi ani celor care poarta numele de PETRU,PETRE,etc,ce teleconanda imi recomandati si mie pentru acest tv pentru ca nu pot trece de banda 3 iar pe mine ma intereseaza sa caut si in banda uhf si nu pot schimba din panoul frontal? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Deci tv-ul este fara telecomanda?Si ce marca este ca nu mai vorbim despe cel din titlul topicului ci despre altul asemanator dupa cum ati precizat intr-o postare anterioara daca nu ma insel.Deci scrieti marca tv-ului si apoi vom vedea ce telecomanda i se potriveste. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Deci tv-ul este fara telecomanda?Si ce marca este ca nu mai vorbim despe cel din titlul topicului ci despre altul asemanator dupa cum ati precizat intr-o postare anterioara daca nu ma insel.Deci scrieti marca tv-ului si apoi vom vedea ce telecomanda i se potriveste. este la fel ca cel din titlu suta la suta. da,a venit la mine fara telecomanda. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Si cel de dinainte avea telecomana?Caci fiecare telecomanda are un cod si cu ajutorul lui se poate gasi foarte usor modelul. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Si cel de dinainte avea telecomana?Caci fiecare telecomanda are un cod si cu ajutorul lui se poate gasi foarte usor modelul. da,dar era a clientului,si nu am tinut cont de codul ei pentru ca nu m-am gandit ca voi intalni un tv asemanator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum