Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv PLATINIUM model:RML-20 OTXT

Postări Recomandate

Va salut colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv,multifunctional:TDA9361PS/N2,memorie:24c08,sursaSTRG5653,Cadre:STV9302A,sunet:TDA8943AF,final video:TDA6108JF,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

29

• cipri_mury

14

• Florinel TV

8

• adydep

8

Va salut colegi,revin cu un tv asemanator cu cel din titlu la care nu receptioneaza nici un post pe RF,mentionez ca tensiunile sunt corecte pe TUNER,functioneaza pe euroscart cat si pe rca dar pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti?

Link spre comentariu

pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti?

Daca tunerul este ars si nu se gaseste altul,numai cu un decodor cred ca se mai poate rezolva problema.M-am bagat sa postez aici deoarece si eu am o problema de acest gen cu un tv de la tara.

Link spre comentariu

am incercat si cu un decodor digi tv pe rf si degeaba,nu receptioneaza nimic.

pana la urma o sa incerc sa montel alt tuner,chiar daca nu am unul identic o sa aplic metoda prin resoclare.

Link spre comentariu

dar mai intai o sa incerc cu un dump.

Incercati cu dumpul care l-am postat in #2.

asta o sa si fac domn Andrei,scuze ca am postat amandoi in acelasi timp la postul anterior.

Link spre comentariu

am incercat si cu un decodor digi tv pe rf si degeaba,nu receptioneaza nimic.

Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. :rade:

Link spre comentariu

Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. :rade:

Pai daca selectorul  e defect cum sa intre semnalul  RF  de la decodor  ?? :rade:

Poate te referi la semnalul prin mufa scart ....

Link spre comentariu

ca sa receptioneze trebuie in mod obligatoriu ca tunerul tv sa fie functional,lucru la care in cazul meu nu este asa,deci tuner ars.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări