Radiotelegrafist Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Va salut colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv,multifunctional:TDA9361PS/N2,memorie:24c08,sursaSTRG5653,Cadre:STV9302A,sunet:TDA8943AF,final video:TDA6108JF,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Vedeti daca se potriveste cu televizorul dumneavoastra: Dump:https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjE39H4wbnNAhUC1ywKHZPrCDoQFgg6MAM&url=http%3A%2F%2Felektrotanya.com%2Fplatinium_rml20_tda9361ps_n2_3i0999.zip%2Fdownload.html&usg=AFQjCNH2s97GGnoPevRBgfNz7tBy9icxlw&sig2=QucxRr3fJEe_2Be0rhP4eA Editat Iunie 21, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 Va salut domn ANDREI,in acel linck este numai dumpul pus,nu si schema. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Uitati ca am gasit si schema. Editat Iunie 21, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 Da domn Andrei,se potriveste,va multumesc si o seara buna. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Sanatate,spor la reparat si la incasari . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Va salut colegi,revin cu un tv asemanator cu cel din titlu la care nu receptioneaza nici un post pe RF,mentionez ca tensiunile sunt corecte pe TUNER,functioneaza pe euroscart cat si pe rca dar pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 pe client il intereseaza partea de tuner pentru ca are cablu tv,functile sunt bune merge si functia cautare,eu suspectez ca ar fi tunerul ars sau poate din dump,dstra ce parere aveti? Daca tunerul este ars si nu se gaseste altul,numai cu un decodor cred ca se mai poate rezolva problema.M-am bagat sa postez aici deoarece si eu am o problema de acest gen cu un tv de la tara. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 am incercat si cu un decodor digi tv pe rf si degeaba,nu receptioneaza nimic. pana la urma o sa incerc sa montel alt tuner,chiar daca nu am unul identic o sa aplic metoda prin resoclare. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Incercati cu dumpul care l-am postat in #2. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 dar mai intai o sa incerc cu un dump. Incercati cu dumpul care l-am postat in #2. asta o sa si fac domn Andrei,scuze ca am postat amandoi in acelasi timp la postul anterior. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Am incercat cu dumpul de la #2 si acelasi simptom,cauta programe dar nu receptioneaza nimic. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 am incercat si cu un decodor digi tv pe rf si degeaba,nu receptioneaza nimic. Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. Pai daca selectorul e defect cum sa intre semnalul RF de la decodor ?? Poate te referi la semnalul prin mufa scart .... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Destul de curios lucru caci decodorul are o banda de canale proprie.Deci nu inteleg cum de nu receptioneaza nimica nici acesta. ca sa receptioneze trebuie in mod obligatoriu ca tunerul tv sa fie functional,lucru la care in cazul meu nu este asa,deci tuner ars. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum