Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire

cioarga

Postări Recomandate

Galetul este o bobina inelara , nu este neaparat despartita fizic cu separatoare izolante . Sunt diverse metode de bobinat in galeti fara sa apara nici un fel de despartitoare fizice. Sustin parerea mea ca tineti neaparat sa detineti exclusivitate la capitolul OT, dar pe mine nu ma deranjeaza absolut de loc, dimpotriva ma amuzati ! Tocmai de aceea va aliati sub diverse forme si aruncati cu noroi in orisicine incearca sa va  faca ceva concurenta .Spor la bobinat si la facut bani pa spatele necunoscatorilor . Un trafo out , ...ce sa mai spun , este un fel de avion , poate mai mult decat atat :rade: eventual o nava cosmica ! Hai sa fim seriosi...

Edit: mai ușor cu limbajul....

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

8

• cioarga

7

• THOMAS

5

• knauf74

2

Top autori în acest subiect

Galetul este o bobina inelara , nu este neaparat despartita fizic cu separatoare izolante . Sunt diverse metode de bobinat in galeti fara sa apara nici un fel de despartitoare fizice. Sustin parerea mea ca tineti neaparat sa detineti exclusivitate la capitolul OT, dar pe mine nu ma deranjeaza absolut de loc, dimpotriva ma amuzati ! Tocmai de aceea va aliati sub diverse forme si aruncati cu noroi in orisicine incearca sa va  faca ceva concurenta .Spor la bobinat si la facut bani pa spatele necunoscatorilor . Un trafo out , ...ce sa mai spun , este un fel de avion , poate mai mult decat atat :rade: eventual o nava cosmica ! Hai sa fim seriosi...

PS   apropos de mistrie , nu mi`e rusine de loc sa o manuiesc  si cred ca o fac mult mai bine decat faci tu panaramele alea de amplifuri pe care nu le cumpara nimeni ! (decimator !!!...ehe he he  stiu si cine ti le monteaza , tu esti doar cu gargara)

Deocamdata vad ca dv. sunteti cel care aruncati cu noroi in mine fara ca eu sa va fi atins cu ceva anume,faceti trimitere acolo unde eu am facut o aluzie catre dv. si apoi vom sta de vorba.Inca odata astept sa va treziti la realitate,sper ca nu dv. sunteti cel ce scrie asa ceva pe forum,este posibil ca cineva sa va fi furat contul,altfel nu va recunosc.Iar daca sunteti chiar dv. pe viitor o sa ma port ca pentru cei doi lei de care faceti dv. aluzie!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări