Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QQE 03-12 T-Class

RockDok

Postări Recomandate

Mi s-a mai spus si prin alte locuri ca nu va merge. Scuze daca sint mai incapatinat decit "prevede legea", atita timp cit nu inteleg de ce nu ar merge ramin agatat de ce-mi spune intuitia. Incep cablajul pentru varianta atasata. Plus o poza cu SMPS-ul.

post-181480-0-65254600-1471770508_thumb.jpg

post-181480-0-85517400-1471770693_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RockDok

25

• Mikrosha

7

• TON

5

• THOMAS

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

No, nici eu nu am gasit nimic asemanator, poate chiar de-aia ca nu merge. Vom afla curind, asta daca-mi conving sefii sa-mi dea cele zile muncite-n plus de catre subsemnatul. Multumesc pentru urari, am norocul sa nu ma-mpiedic in lucruri cum ar fi fost cursuri de electro, lucrez in majoritate pe principiul try-error-retray.

Editat de RockDok
Link spre comentariu

Nici o suparare, si nici o grija, nu ma caciulesc. Cindva, demult, am vrut sa ma transfer la electro. Din motive de genul: "daca-i inceput-o pe asta fa bine si termin-o" nu am mai apucat. Prea multe de povestit si nu-i locul.

Link spre comentariu

No, nici eu nu am gasit nimic asemanator, poate chiar de-aia ca nu merge. Vom afla curind, asta daca-mi conving sefii sa-mi dea cele zile muncite-n plus de catre subsemnatul. Multumesc pentru urari, am norocul sa nu ma-mpiedic in lucruri cum ar fi fost cursuri de electro, lucrez in majoritate pe principiul try-error-retray.

@ microsha nu prea greseste .Este probabil printre cei mai tineri forumisti la rubrica vintage , dar stiu ce-i poate capul pt ca l-am cunoscut si inca de acum 7 ani cand era pe bancile facultatii era profesionist in atitudine si foarte atent la detalii pe care nu multa lume le vede.

dar va inteleg si pe dvs pt ca atunci cand nu inteleg teorie procedez la fel ca dvs.

sunt mai multe cai pt a ajunge la tinta.fiecare cu felul lui.

eu zic sa continuati cu incredere asa cum ati inceput si daca gresiti o sa intelegeti mult mai bine unde este eroarea.

stiti dvs cum e cu gandirea sintetica si analitica...nu suntem toti la fel.

Link spre comentariu

"@ microsha nu prea greseste" - exact de asta imi este mie frica. Si nu numai el mi-a spus ca ceva nu-i in regula... Zarurile oricum au fost aruncate, a ajuns cablajul, vin si miezurile trafo+carcase, olecutza de timp se gaseste. Om vedea ce iese.

Link spre comentariu

No, in cazul in care ar merge as fi fost foarte dezamagit sa perd timpul si cu realizarea cablajului celuilalt canal. Desigur, incerc un canal odata. Adica bobinez numai patru trafo nu toate opt.

Editat de RockDok
Link spre comentariu

La cat de bine e facut ar fi pacat sa nu "cante" deci intrebarea e "zice ceva" !?Pana nu e cuplat si driverul nu "zice" nimic ,mi-am dat singur raspunsul ,gresesc !?

Editat de TON
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări