RockDok Postat August 21, 2016 Autor Partajează Postat August 21, 2016 Mi s-a mai spus si prin alte locuri ca nu va merge. Scuze daca sint mai incapatinat decit "prevede legea", atita timp cit nu inteleg de ce nu ar merge ramin agatat de ce-mi spune intuitia. Incep cablajul pentru varianta atasata. Plus o poza cu SMPS-ul. Link spre comentariu
darius_bv Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Indiferent cum va suna, va apreciez curiozitatea, tenacitatea si talentul! Sunt sigur ca la sfarsit veti fi, oricum, castigat. Link spre comentariu
TON Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Si eu astept cu mare interes primele impresii/teste ,apropo a mai facut cineva aceasta configuratie !?Pe net nu am gasit nimic .!! Link spre comentariu
RockDok Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 (editat) No, nici eu nu am gasit nimic asemanator, poate chiar de-aia ca nu merge. Vom afla curind, asta daca-mi conving sefii sa-mi dea cele zile muncite-n plus de catre subsemnatul. Multumesc pentru urari, am norocul sa nu ma-mpiedic in lucruri cum ar fi fost cursuri de electro, lucrez in majoritate pe principiul try-error-retray. Editat August 22, 2016 de RockDok Link spre comentariu
darius_bv Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Fara suparare… poate ca acele cursuri v-ar fi scutit de erori si mai ales sa va caciuliti sefului pentru timpul lucrat. Link spre comentariu
RockDok Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Nici o suparare, si nici o grija, nu ma caciulesc. Cindva, demult, am vrut sa ma transfer la electro. Din motive de genul: "daca-i inceput-o pe asta fa bine si termin-o" nu am mai apucat. Prea multe de povestit si nu-i locul. Link spre comentariu
RockDok Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Cablajul. Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 No, nici eu nu am gasit nimic asemanator, poate chiar de-aia ca nu merge. Vom afla curind, asta daca-mi conving sefii sa-mi dea cele zile muncite-n plus de catre subsemnatul. Multumesc pentru urari, am norocul sa nu ma-mpiedic in lucruri cum ar fi fost cursuri de electro, lucrez in majoritate pe principiul try-error-retray. @ microsha nu prea greseste .Este probabil printre cei mai tineri forumisti la rubrica vintage , dar stiu ce-i poate capul pt ca l-am cunoscut si inca de acum 7 ani cand era pe bancile facultatii era profesionist in atitudine si foarte atent la detalii pe care nu multa lume le vede. dar va inteleg si pe dvs pt ca atunci cand nu inteleg teorie procedez la fel ca dvs. sunt mai multe cai pt a ajunge la tinta.fiecare cu felul lui. eu zic sa continuati cu incredere asa cum ati inceput si daca gresiti o sa intelegeti mult mai bine unde este eroarea. stiti dvs cum e cu gandirea sintetica si analitica...nu suntem toti la fel. Link spre comentariu
RockDok Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 "@ microsha nu prea greseste" - exact de asta imi este mie frica. Si nu numai el mi-a spus ca ceva nu-i in regula... Zarurile oricum au fost aruncate, a ajuns cablajul, vin si miezurile trafo+carcase, olecutza de timp se gaseste. Om vedea ce iese. Link spre comentariu
TON Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Nici nu se poate proba in "aer" deci ori tot ori nimic ,eu va doresc succes deplin ,sau ati facut ceva teste ,de ati trecut direct la cablajul in stereo ..!? Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 se poate completa doar pe jumate... Link spre comentariu
RockDok Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) No, in cazul in care ar merge as fi fost foarte dezamagit sa perd timpul si cu realizarea cablajului celuilalt canal. Desigur, incerc un canal odata. Adica bobinez numai patru trafo nu toate opt. Editat Septembrie 1, 2016 de RockDok Link spre comentariu
RockDok Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Un canal gata, reglaj static, prea multe nu sint de reglat doar Uf din SMPS si verificat Ug1, Ub si curentii anodici ( sub 1mA) apoi legarea la modulul cu TA2024. Link spre comentariu
TON Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) La cat de bine e facut ar fi pacat sa nu "cante" deci intrebarea e "zice ceva" !?Pana nu e cuplat si driverul nu "zice" nimic ,mi-am dat singur raspunsul ,gresesc !? Editat Septembrie 7, 2016 de TON Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Cam toti asteptam cu sufletul la gura! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum