RockDok Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Scormonind prin putzul gindirii am dat peste ideea de a atasa cite un QQE la iesirile dintr-un modul cu TA2024. Va merge si mai ales cum, ramine de vazut. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Salutari! Am impresia ca este o greseala in schema la tensiunea de negativare Ug1....dar, poate ma insel eu! Succes la finalizarea proiectului! Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Salutari! Am impresia ca este o greseala in schema la tensiunea de negativare Ug1....dar, poate ma insel eu! Succes la finalizarea proiectului! Cred ca este o greseala de editare,dl.Adrian stie bine ce face... cam asa ar trebui sa fie desenul pentru negativare corecta,nu ? Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Da! Asteptam si parerea d-lui Adrian! Tot ca o parere personala....pe secundarele trafurilor de comanda niste rezistente de egalizare?! Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Scuze, asa-i cind de mai bine de juma' de an te tii de prostii... Prin trafo driver trec pulsuri la 140kHz parca as baga cit mai putine piese in secundar, poate 1k serie pe g1 pentru reducerea influentei capacitatii catod-g1 dar puterea livrata de TA2024 este mult peste ce consuma g1, icarcare-descarcare capacitate sau curenti pentru g1 pozitiva fata de catod. Editat Iunie 21, 2016 de RockDok Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Da! Asteptam si parerea d-lui Adrian! Tot ca o parere personala....pe secundarele trafurilor de comanda niste rezistente de egalizare?! Sigur ca sunt obligatorii acele rezistente pentru a nu lasa "in gol" transformatorul defazor pe semialternanta negativa si ar trebui sa aiba o valoare in jur de 39K...47K. Sper sa nu se supere colegul Adrian,dar schema este faina si merita toata atentia. Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Este o mica neintelegere Tr101, Tr102, Tr201, Tr 202 sint transformatoare de sine statatoare, nu are loc nici o defazare, pulsurile vin gata "defazate" din TA. De fapt este o diferenta de factori de umplere a impulsurilor, care recombinate pe Tr103, respectiv Tr203 refac intrarea audio. OUTP1, OUTM1, OUTP2 si OUTM2 intra direct in trafo, fara filtrele trece jos de dupa ele. Editat Iunie 21, 2016 de RockDok Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Este o mica neintelegere Tr101, Tr102, Tr201, Tr 202 sint transformatoare de sine statatoare, nu are loc nici o defazare, pulsurile vin gata "defazate" din TA. De fapt este o diferenta de factori de umplere a impulsurilor, care recombinate pe Tr103, respectiv Tr203 refac intrarea audio. OUTP1, OUTM1, OUTP2 si OUTM2 intra direct in trafo, fara filtrele trece jos de dupa ele. OK! am inteles. Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) S-ar putea ca si varianta asta sa mearga foarte bine. De fapt cu asta voi incerca atunci cind ii va veni rindul. Editat Iunie 21, 2016 de RockDok Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2016 Schema care intra in lucru, trafo impulsuri de la intrare fara intrefier, la iesire cu intrefier. Numai bune cele recuperate din surse PC sau monitoare. Link spre comentariu
TON Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 (editat) Mi se pare fabulos proiectul ,astept impresii de la proba urechista mai ales ...dar si detalii cu privire la parametri /caracteristici . Trafo in /out pe ferita un digital hibrid ..... o idee fantastica .Bravo RockDok Editat Iunie 25, 2016 de TON Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Multumesc, tare curios sint si eu. Incep totusi cu alimentarea, mai ales ca stiu doi colegi de pe-aici, inzestrati cu multa rabdare, si care sint in asteptarea unui modul SMPS capabil sa concureze cu o alimentare clasica. Le multumesc inca o data pentru asta. Link spre comentariu
TON Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Aveti idee ce putere se poate optine cu aceasta configuratie cu tubul ales in schema !? dar la o vesiune cu GU29 !?? Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Nu am nici cea mai mica idee. Cred ca si GMI6 ar merge foarte bine in impulsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum