Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum inversez polaritatea unui motor electric ?

Vizitator Danny_bb

Postări Recomandate

Vizitator Danny_bb

ma intereseaza ceva simplu ca sunt cam paralel. Si mai am o intrebare off-topic: unde gasesc pe net componente mai ieftine ca la mine in oras e un singur magazin si au niste preturi criminale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

4

• yo9hrb

2

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Danny_bb

e motor cu cc. Vreau sa folosesc 2 butoane sau 1 buton cu 2 pozitii care sa functioneze in felul urmator: la apasarea unuia motorul sa se roteasca intr-un sens si la apasarea celui de-al doilea motorul sa se roteasca in sens invers. Scuze pt exprimarea ambigua.

Link spre comentariu

e motor cu cc. Vreau sa folosesc 2 butoane sau 1 buton cu 2 pozitii care sa functioneze in felul urmator: la apasarea unuia motorul sa se roteasca intr-un sens si la apasarea celui de-al doilea motorul sa se roteasca in sens invers. Scuze pt exprimarea ambigua.

cum adica la "apasarea unui motor"eu cred ca tu vrei sa faci ceva asemanator cu masinutele de jucarie , cele cu telecomanda prin fir :un buton pt inainte si altul pt inapoi.
Link spre comentariu

Cu 2 baterii si 2 intrerupatoare cu contacte normal deschise fara retinere se rezolva foarte simplu. Scuze pentru desen, l-am facut in paint.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări