Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 ma intereseaza ceva simplu ca sunt cam paralel. Si mai am o intrebare off-topic: unde gasesc pe net componente mai ieftine ca la mine in oras e un singur magazin si au niste preturi criminale. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 cum adica sa inversezi polaritatea , daca care polaritate are deci + si - !? ce fel de motor ? daca e de c.c. inverseaza bornele .editat de admin Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 e motor cu cc. Vreau sa folosesc 2 butoane sau 1 buton cu 2 pozitii care sa functioneze in felul urmator: la apasarea unuia motorul sa se roteasca intr-un sens si la apasarea celui de-al doilea motorul sa se roteasca in sens invers. Scuze pt exprimarea ambigua. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 e motor cu cc. Vreau sa folosesc 2 butoane sau 1 buton cu 2 pozitii care sa functioneze in felul urmator: la apasarea unuia motorul sa se roteasca intr-un sens si la apasarea celui de-al doilea motorul sa se roteasca in sens invers. Scuze pt exprimarea ambigua.cum adica la "apasarea unui motor"eu cred ca tu vrei sa faci ceva asemanator cu masinutele de jucarie , cele cu telecomanda prin fir :un buton pt inainte si altul pt inapoi. Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Exact aia vreau sa fac. din pacate nu mai am o asemenea masinuta prin casa si nu stiu cum pot face chestia asta Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 pai incerc mai bene sa fac un desen dar nu-s daca intelegi ceva .!!! Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 da. e o idee buna. incearca. poate ma prind eu. Multumesc pentru rabdare. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Cu 2 baterii si 2 intrerupatoare cu contacte normal deschise fara retinere se rezolva foarte simplu. Scuze pentru desen, l-am facut in paint. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 unde e desenul ???scuze si eu !!! Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Am inteles. Multumesc pentru explicatii. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 La mine nu a acceptat extensia .bmp, asa ca l-am facut .gif. Dar a trebuit sa astept ca sa mai pot posta/modifica :smt003 Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 vezi si http://www.niqro.lx.ro/geam.htm unde e explicata functionarea unui motoras de geam... schema e ca cea a lui yo9hrb doar ca e altfel prezentarea :supz: Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Am facut "inventia" pana la urma. Am cumparat un buton cu 6 picioare si 3 pozitii si l-am legat ca in desen. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 yo9hrb, vezi ca .bmp este un format de poza necomprimat, ocupa de vreo 10 ori mai mult decat un .gif sau .jpg, care sunt formate comprimate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum