Vizitator Bianca Gheorghe Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Am de facut un proiect pe baza energiei regenerabile si am primit de la scoala o baterie reincarcabila DiaMec dm6-4.5. Problema e ca e descarcata si nu stiu cum sa o incarc. Nu ma pricep foarte bine deci orice idee sau propunere e binevenita. Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Pune o poza cu bateria in cauza. Link spre comentariu
Vizitator Bianca Gheorghe Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Editat Iunie 20, 2016 de Bianca Gheorghe Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Se incarca cu 450 mA timp de 14 ore. Tensiunea la final, pe borne, trebuie sa fie cca. 7V. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Curentul de incarcare nu este batut in cuie, poate fi chiar si cativa A, nu vad de ce nu, nu bagi curentul ala in acumulator ci el isi ia atat cat are nevoie. Mult mai importanta este tensiunea redresorului care neaparat trebui stabilizata pe la 7,2-7,3V. Poate fi chiar ceva simplu cu LM317, si cu circuitul ala de limitare de curent cu un npn, s-a tot pus schema pe aici la alimentatoare. Link spre comentariu
nelu F Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Valoarea maxima a curentului e trecuta pe baterie. Link spre comentariu
QQme Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Daca ai un incarcator auto(12V) poate fi utilizat montand in serie cu acum. un bec auto 12V si 5-10W. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum