Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre site-ul Remont-aud.net......

Vizitator

Postări Recomandate

Nu e singurul user care-și pune la ,,avatar,, poza cu numele soției sau prietenei, deși mi se pare complet aiurea, fiindcă e o poză care te reprezintă ca utilizator al unui forum, nu o poză de familie....sau de facebook.Vă dați seama că în niciun caz o gospodină cu copil de crescut nu face update de firmware la un LCD.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• PaulD

5

• gabiz_ro

2

• validae

2

astia mici sant priceputi tare,eu am patit pe okazii cand un user a licitat ,dupa care nu a mai dat nici un semn,l-am penalizat cu negativ,dupa care a inceput sa vorbeasca,fiind suparat ca de ce i-am dat negativ,i-am explicat motivul,si sa vezi explicatie,,habar nu am ,sa jucat copilul de 3 ani,,si a licitat,bineinteles ca nu l-am bagat in seama si nota a ramas nota,sper ca cel de 3 anisori sa nu-l mosteneasca pe ,,tacsu,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Viperas Irina

Salut,am folosit facebook-ul sotiei.nu am facebook ce e greu de inteles  nu este o poza de profil cont elforum nici nu am cont pe acest forum,a fost mult mai rapid sa ma loghez cu aceasta adresa de facebook.Daca tot am starnit curiozitate am raspuns.O zi frumoasa.

Link spre comentariu

Ideea e că au apărut niște conturi ,,feminine,, pe aici, dar în spatele lor era un cetățean cu probleme psihice (client mai vechi pe aci), iar unii useri când mai văd astfel de apariții cu nume feminine, au oarece reținere de a mai coopera, crezând că-i tot individul problemă......de aceea e bine să faci un cont personal, nu să folosești contul altuia, cu atât mai mult pe al soției, pe un forum tehnic, populat majoritar de bărbați.Nu că am avea ceva cu femeile pasionate de tehnică, chiar au fost câteva dar se pare că nu s-au simțit în largul lor aici, din păcate....

E destul de simplu să-ți faci un cont Elforum, ai doar nevoie de un cont de mail, nu neapărat facebook. Nici eu nu folosesc facebook....

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Voi inncercati sa platiti cu PayPal in Rusia ? :56

De la inceperea razboiului nu se mai pot face plati in Ru decat cu carduri emise in Ru. Scrie si pe site-ul lor, de altfel, ce fel de plati sunt posibile.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, ady2006 a spus:

Voi inncercati sa platiti cu PayPal in Rusia ? :56

De la inceperea razboiului nu se mai pot face plati in Ru decat cu carduri emise in Ru. Scrie si pe site-ul lor, de altfel, ce fel de plati sunt posibile.

Intradevar ultima data cand am cumparat puncte era inainte de a incepe razboiul

Link spre comentariu
Acum 3 ore, PaulD a spus:

Buna ziua,

Imi spune si mie cineva cum pot plati pt.puncte?

Nu prea inteleg ce scriu rusii. Am incercat PayPal si Revolut. Nu am reusit. Poate gresesc eu...

Multumesc.

incarcati softuri ,cu detalii precise si beneficiati de puncte,cu cat descarca altii ceea ce a.ti postat cu atat se ridica punctele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări