Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre site-ul Remont-aud.net......

Vizitator

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o intrebare pentru cine are cont pe site-ul "Remont-aud.net", de doua zile nu mai pot descarca nici un fisier, nici macar cele urcate de mine, puncte am destule, de fiecare data cind incerc sa descarc un fisier imi ia doua puncte si ma arunca pe o pagina cu mesajul "Server not found", am pierdut pina acum 50 de puncte cu incercari repetate(si de pe alte Pc-uri, laptop-uri..), sa mai lovit cineva pina acum de aceasta problema?, sau sa fie vreo defectiune la site-ul lor....daca are cineva buna vointa sa faca o verificare, adica sa descarce un fisier urcat personal pe site-ul lor(la fisierele urcate de tine nu te taxeaza la puncte).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• PaulD

5

• gabiz_ro

2

• validae

2

• 2 ani mai târziu...

Cine imi spune si mie cum sa urc niste dumpuri pe acest site rusesc.

Nu prea mai am puncte si trebuie sa fac altele.

Am cateva dumpuri salvate de mine si o sa le postez si pe elforum dar dupa ce imi iau punctele de la rusi.

Link spre comentariu

dupa cate am auzit eu nu poti urca pur si simplu dumpuri sa acumulezi puncte,trebuie doar sa postezi cand cineva cere un dump,si atunci beneiciezi de puncte

Link spre comentariu

Merge sa urci cite dumpuri vrei, pentru fiecare dump urcat primesti 5 puncte, cine descarca din dumpurile pe care le-ai urcat tu, iti da 2 puncte pentru fiecare dump, la fel si tu trebuie sa dai 2 puncte pe fiecare dump cind descarci de la altul.....ma chinui sa instalez un program de video captura, daca reusesc, o sa fac eu un mini tutorial miine........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Viperas Irina

Buna ziua,ma poate ajuta cineva sa intru in posesia acestui firmware:

http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/tokaji_lte_2220s_shassi_sp420esc_hk_7050d_v4_2_b/248-1-0-10403

sau sa gasesc in alta pare firmware pentru Tokai model LTE-2220S.Multumesc

Link spre comentariu

Pentru ca REMONT e o sursa de HRANA, pentru multi depanatorii,  pun la dispozitie acest video, dar am rugamintea la cei care descarca, sa nu faca public, acest video, dupa ce expira linckul.....sunt multi depanatori tv, care nu mai au puncte si de aceea m-am gindit sa ajut......daca e intelegere o sa fac si un video pentru
amwajsat.net, e un site foarte puternic pentru softurii chinezesti si NAND FLASH......

https://files.fm/u/rr979cug

Link spre comentariu
Vizitator Viperas Irina

Iti multumesc Gabi.Procedura de update de pe usb nu o stiu sau cel putin am incercat cu tv-ul scos am pus informatia in root pe usb fat32 si cand am conectat tv-ul nu face nimic<nici stickul nu lucreza nici un led nimic,trebuie sa tin OK apasat pe telecomanda sau altceva.....Multumesc

Link spre comentariu

11 hours ago, Viperas Irina said:

Cred ca fisierele nu sunt pentru usb numai pentru programator.Este un firmware pentru usb?

Pentru dvs cu copilul in brate, daca tot v-ati bagat in hora, haideti sa jucam hora UNIRII:dans::dans::dans:pina la capat....trebuie sa luati o surubelnita si sa dati capacul jos, dupa care trebuie citit si postat aici, seria de pe placa de baza si seria displayului, in functie de aceste informatii, va pot oferi un soft pentru stick usb, dar cu siguranta o sa va trebuiasca o alta telecomanda, vreau sa va ajut, pentru ca nimeni nu pune poza in avatar cu copilul in brate, decit o femeie necajita.....tare mie frica sa nu fii vre-o clona....:41

Cum se manifesta dectul la tv?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări