Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

construire boxe cu difuzoare recuperate

Vizitator robert amariei

Postări Recomandate

Vizitator robert amariei

Buna am 13 ani si vreau sa imi fac niste boxe. Am difuzoare de la niste boxe mai vechi dar nu stiu ce imi mai trebuie pentru a le face sa functioneze. Nu vreau sa ma complic cu banii. Doar o boxa mai mare care sa se conecteze la telefon sau PC.

ti-am editat numele topicului si l-am incadrat in alta arie

citeste regulamentul pct 3.17,3.18 dar si restul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

• VEF

1

Top autori în acest subiect

Ca sa se auda ceva la difuzoarele alea le trebuie un amplificator altfel nu merge   . Amplificatorul asta ce face mareste semnalul de la telefon sau calculator . Ca sa alegi ce schema de ampificator e mai buna pentru tine trebuie sa stii impedanta difuzoarelor (se masoara in ohmi ) si puterea lor ( se masoara in w). Apoi ca sa faci amplificatorul trebuie sa stii si simbolurile pieselor ca in shema adica in desenul care ne arata cum sa legam piesele componentele nu sint desenate cum arata ele in realitate se folosesc simboluri pentru fiecare . Intai sa ne zici caracteristicile difuzoarelor sa  vedem ce schema sa-ti recomandam poti sa puisi o poza daca vrei.

Editat de VEF
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări