Vizitator robert amariei Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Buna am 13 ani si vreau sa imi fac niste boxe. Am difuzoare de la niste boxe mai vechi dar nu stiu ce imi mai trebuie pentru a le face sa functioneze. Nu vreau sa ma complic cu banii. Doar o boxa mai mare care sa se conecteze la telefon sau PC. ti-am editat numele topicului si l-am incadrat in alta arie citeste regulamentul pct 3.17,3.18 dar si restul Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 da mai multe detalii daca nu stii ce difuzoare ai,pune niste poze ceva boxele nu se leaga asa direct la telefon,ai nevoie si de ceva amplificare Link spre comentariu
VEF Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 (editat) Ca sa se auda ceva la difuzoarele alea le trebuie un amplificator altfel nu merge . Amplificatorul asta ce face mareste semnalul de la telefon sau calculator . Ca sa alegi ce schema de ampificator e mai buna pentru tine trebuie sa stii impedanta difuzoarelor (se masoara in ohmi ) si puterea lor ( se masoara in w). Apoi ca sa faci amplificatorul trebuie sa stii si simbolurile pieselor ca in shema adica in desenul care ne arata cum sa legam piesele componentele nu sint desenate cum arata ele in realitate se folosesc simboluri pentru fiecare . Intai sa ne zici caracteristicile difuzoarelor sa vedem ce schema sa-ti recomandam poti sa puisi o poza daca vrei. Editat Iunie 20, 2016 de VEF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum