trasorv Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Bună seara, am un ciocan rotopercutor Parkside A1 1050 și i sa blocat pârghia care schimbă sensul de rotație și nu reușesc să o deblochez. Problema e ca sa blocat pe invers căci astfel o lăsam așa.Altă belea este că ansamblul respectiv este capsulat și nu îl pot deschide fără să-l stric. Ce pot sa fac, sa mai "lovit" cineva de o problema asemănătoare? Mulțumesc Link spre comentariu
mihaighe Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Schimbi legatura la motot (rotor cu stator) si il lasi asa cum e .Pe scurt inversezi periile intre ele si ar trebui sa se schimbe sensul. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Poți ușor identifica firele de la perii care intră în inversorul de sens și le inversezi ,,pe direct,, fără să mai intre în comutatorul blocat al inversorului. Link spre comentariu
trasorv Postat Iunie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2016 M-am gândit la varianta asta și cred că așa voi face. Mulțumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum