Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri difuzoare Audax

Vizitator Catalin cata_257166

Postări Recomandate

Salut, si bine v-am gasit pe forum.

Am gasit sa achizitionez niste difzoare Audax IF 20FSP, dar nu gasesc mai nimic despre ele, in afara ca sunt pe 8 ohm. Am gasit o lista cu modelele lor, dar acesta nu era inclus, poate ca este ceva mai vechi. Ma poate lamuri si pe mine cineva, cam ce as putea sa scot din aceste difuzoare ? Vreau sa fac niste boxe de camera, care o sa functioneze pe un amplificator Yamaxa AX 550 . Astept parerile voastre. Multumesc !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

1

• CBI

1

In primul rand ai scris prost codul. In al doilea rand sunt niste difuzoare OEM, pentru un fabricant de boxe, cu specificatii diferite de seria HIF20. 

Link spre comentariu

Chiar si asa, codul nu apare aici in lista asta http://www.audax.com/archives.php

Cam asa arata. Poate le stie cineva, si ma indruma spre o incinta pentru ele, sper sa sune decent intr-o camera de apartament la cei 30 w cat am inteles ca ar avea.

Posted Image

Posted Image

Editat de Catalin cata_257166
Link spre comentariu

par difuzoare de incinta inchisa

ca atare ceva pe la 15-20 litri volum(au 8 toli)

daca vrei sa le folosesti in 2 cai,ai nevoie de un tweeter care sa poate suporta un filtru cu taiere de 2khz,dar aici depinde de buget,tot solutia sh poate fi mai ok decat din magazin

totusi,se vad niste suruburi pe langa magnet,nu cumva sunt descentrate(sau cu magnetul dezlipit) si l-a carpit cineva cu suruburile alea?

Sa nu pierzi timpul aiurea

Link spre comentariu

Referitor la suruburi, nu este nimic, ele sunt pentru prinderea difuzorului, si au fost lipite de magnet sa nu se piarda, in rest no problem. Da in doua cai as vrea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări