Vizitator Catalin cata_257166 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Salut, si bine v-am gasit pe forum. Am gasit sa achizitionez niste difzoare Audax IF 20FSP, dar nu gasesc mai nimic despre ele, in afara ca sunt pe 8 ohm. Am gasit o lista cu modelele lor, dar acesta nu era inclus, poate ca este ceva mai vechi. Ma poate lamuri si pe mine cineva, cam ce as putea sa scot din aceste difuzoare ? Vreau sa fac niste boxe de camera, care o sa functioneze pe un amplificator Yamaxa AX 550 . Astept parerile voastre. Multumesc !!! Link spre comentariu
Vizitator Catalin cata_257166 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Nu cunoaste nimeni difzoarele astea? :( sau nu prea mai este asa activ formul asta. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 In primul rand ai scris prost codul. In al doilea rand sunt niste difuzoare OEM, pentru un fabricant de boxe, cu specificatii diferite de seria HIF20. Link spre comentariu
Vizitator Catalin cata_257166 Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Chiar si asa, codul nu apare aici in lista asta http://www.audax.com/archives.php Cam asa arata. Poate le stie cineva, si ma indruma spre o incinta pentru ele, sper sa sune decent intr-o camera de apartament la cei 30 w cat am inteles ca ar avea. Editat Iunie 21, 2016 de Catalin cata_257166 Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 par difuzoare de incinta inchisa ca atare ceva pe la 15-20 litri volum(au 8 toli) daca vrei sa le folosesti in 2 cai,ai nevoie de un tweeter care sa poate suporta un filtru cu taiere de 2khz,dar aici depinde de buget,tot solutia sh poate fi mai ok decat din magazin totusi,se vad niste suruburi pe langa magnet,nu cumva sunt descentrate(sau cu magnetul dezlipit) si l-a carpit cineva cu suruburile alea? Sa nu pierzi timpul aiurea Link spre comentariu
Vizitator Catalin cata_257166 Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 Referitor la suruburi, nu este nimic, ele sunt pentru prinderea difuzorului, si au fost lipite de magnet sa nu se piarda, in rest no problem. Da in doua cai as vrea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum