Stoica Nicolae Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Buna seara. Ma scuzati daca nu postez unde trebuie , dar cred ca am inimerit bine. As vrea sa fac overclock la procesor si vreau sa va cer ajutorul... nu prea ma descurc Am AMD Sempron 145 2.8GHz Placa de baza N68C-S UCC AsRock Ram 4 Gb Video GeForce 7025 Din cate stiu din sempron 145 il pot face athlon II Am incercat acolo la advanced sa maresc 10% 3000MHz , cand dau pe my computer proprietati am tot 2.8GHz, iar cand intru in CPU-Z am 3000MHz Va rog sa ma ajutati. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Eu unul nu va inteleg un singur lucru la dvs : care e diferenta intre 2.8GHz si 3.0GHz ??? Eu unul zic ca nu mai nimic si nici nu se merita sa faceti asta...pentru ca diferenta e de 200MGz si nu prea o sa se cunoasca la functionarea pc-ului... Plus de asta fortati si procesorul la maxim si poate sa faca poc... in orice moment...Adica nu face acum,nu face peste o luna,dar poate sa faca poc... Eu a-si zice sa nu ii faceti asa ceva pentru ca nu se merita sa-l fortati la maxim procesorul pentru acei 200MGz in plus.. Aaaa,si plus ca aveti un procesor slabut,adica un AMD Sempron,daca aveati un AMD Athlon 64 biti x2 nuclee sau AMD Phenom II X6 nuclee,Atunci s-ar mai merita,dar in rest nu se merita nimic. O zi buna va doresc !!! Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 Acei 200MHz se simt in jocuri. Eu unul sunt jucator de CS:GO , si cu acesti 200MHz mi-a crescut FPS de la 40 la 50-60 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Ok,am inteles,daca dvs sunteti multumit cu acei 200MGz...atunci nu e treaba mea,eu v-am spus doar asa ca si idee. Dar apropo sa-l mai puneti in urmarile la temperaturi...adica sa nu se duca mai mult de 60-65 grade pe jocuri...pentru ca daca depaseste 70-75 grade,atunci incepe sa va dea restarturi la pc-u sau pur si simplu sa se bloceze pc-u.... Link spre comentariu
Vizitator Bodhi Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Ai deblocat cel de-al doilea nucleu la procesor? Placa ta de baza poate face asta UCC= Unlock Cpu Core. Overclock = cresterea frecventei la procesor Unlock = deblocare Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Ai deblocat cel de-al doilea nucleu la procesor? Care cel de al doilea nucleu ??? Eu unul cred ca are un singur nucleu,nu are doua nuclee.. Link spre comentariu
Vizitator Bodhi Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Unele procesoare de la AMD (printre care si sempronul de mai sus) au nuclee dezactivate din diverse motive(defecte de fabricatie sau marketing). Se pot activa nuclee dupa cum urmeaza: Sempron(130, 140, 145, 150) => X2 X2, X3 => X4 X4 => X6 https://www.youtube.com/watch?v=I6Noj7p2yiQ Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 AsRock UCC , daca dau acolo enable , se schimba in athlon II x2 , doar ca imaginea se misca ... vede 3 imagini nu una , normala. Link spre comentariu
Vizitator Bodhi Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Nu am inteles ce vrei sa spui. Dupa ce activezi UCC in bios, unde vezi 3 imagini/ imagine care se misca? In bios sau in windows? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 AsRock UCC , daca dau acolo enable , se schimba in athlon II x2 , doar ca imaginea se misca ... vede 3 imagini nu una , normala. Puneti o poza aici ca sa vedem despre ce e vb... Asteptam !!! Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 Nu am ca sa pun poze momentan. Imaginea se msica in windows . Link spre comentariu
Kuki Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Incearca si cresterea voltajului la procesor deblocarea e una, overclockul e altceva Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Pina face procu POOOCCC Dar lasa ca merge si fara procesor Editat Iulie 3, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum