Haralambie Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Imi place eseul. Cezar, daca ai nevoie candva de un generator in domeniul MHz-ilor, te ajut cu placere. Link spre comentariu
romicap Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Si de la mine v`o lampa potenta in RF oricand cu placere...frumoasa lectie mister Cezar ! Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 @Pradator & Romicap:Salutare,Multam pentru bunele intentii! Si eu va raman la dispozitie cu orice as putea in limitele skill-urilor mele."Eseul" n-a vrut sa fie rautacios, ci doar o amara constatare. Sper ca moderatorul sa inteleaga motivul.Important este sa reusim sa-i sprijinim pe altii sa faca efectiv ceva, pentru ca in altfel, vor ramane cu privirea si asta n-ar fi deloc in regula!Toate cele bune,Cezar Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Cezar, ca tot ai sarit asa in ajutorul colegului, ai ideie citi intra aici si vor sa faca o boxa dar nu specifica ce difuzoare are si pt ce vrea sa foloseaasca boxa (auditie sau chefuri)? Pai cum vrei sa-l ajut eu sau altul cind nu spune nici macar ce difuzaore are? Fii atent ca nici macar acum nu a specificat inca ce inalte vrea sa foloseasca. Daca nu stie ce sa foloseasca , sa ceara idei - sfaturi pt difuri, nu asa sa stea si sa taca sau mai rau sa ride de noi cei care discutam aici. Editat Iunie 21, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum