adrianbodor Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 Salutare,as dori sa fac urmatorul circuit dar nu prea am gasit pe net (sau n-am stiut unde sa caut) ...Circuitul se vrea in felul urmator:Un potentiometru normal care la rotirea acestuia activeaza un nr. de LED-uri asezate in jurul acestuia ... Cand potentiometrul este la maxim si LED-urile sa fie aprinse pana la ultimul ... Nu conteza nr. de LED-uri poate fi 10 sau mai multe mai bine. Vreau sa-l folosesc la un amplif ... deci potentiometru sa aiba 2 functii:sa controleze volumul sunetului dar si aprinderea LED-urilor ...Daca are cineva ideea unui astfel de circuit rog link-uri etc. Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 o idee ar fi sa pui un VU-metru cu leduri modificat, in loc de intrarea de semnal, culegi un potential. eventual pui un potentiometru dublu (pentru o varianta mono, pt stereo nu stiu daca exista triple) de pe care sa iei semnal. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 folosesti un control de ton cu TDA1524A au alt CI care are comanda in curent continuu, astfel iti ramane un canal liber pe potentiometru pentru ideea de mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum