Vizitator andruala Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Buna ziua. Am o casa la tara, de vacanta, si doresc sa-i fac un sistem de alarma. Alarma contine, o sirena, 3 senzori de miscare 12V si un girofar. Problema mea este urmatoare: Ca sa alimentez totul la priza nu se poate, doarece panoul de sigurante este inafara casei, si oricine le-ar putea scoate. M-am gandit sa conectez totul la o baterie de 12V, 7.2A. Vreau ca tot "sistemul" sa fie conectat constant la baterie, si bateria sa fie conectata permanent la un redresor. Ce tip de redresor ar fi potrivit pentru ceea ce am nevoie? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Unul care să aibă tensiunea stabilizată la 13,8V și care să aibă limitare de curent la circa 500-700mA. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Curentul de la redresor trebuie sa fie cel putin egal cu cel total consumat de sistemul alimentat din acumulator. Deci stii cat iti consuma toate cele? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Se încadrează în 500mA tot consumul, senzorii nu consumă mai mult de 10-20mA iar sirena circa 100-200mA. Tensiunea să fie stabilizată neapărat la circa 13,8V, fiindcă acumulatorul nu trebuie să ,,fiarbă,, ca la cele auto, care se încarcă până la 14,4V. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 http://www.circuitstoday.com/battery-charger-circuit-using-lm317 Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum