Vizitator Anamaria Lazar Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Bună. Am o mașină de spălat vase whirlpool model ADP 4735 care îmi arata codul de eroare f7. Am cautat pe net și am găsit la f7 eroare triac motor, iar pe alt site ca este un defect al supapei de admisie apa. Îmi poate spune careva care explicația bună? Asa voi ști care întrebare va fi urmatoarea. Mulțumesc oricui ma va ajuta cu o informatie Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 daca masori triacul si e bun urmatorul pas ar fi verificarea supapei de admisie, logic nu? Link spre comentariu
mmihai94 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 (editat) Eroarea poate sa apara din mai multe cauze si nu are legatura cu triacul de la motor. Editat Iunie 15, 2016 de mmihai94 Link spre comentariu
Vizitator Anamaria Lazar Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 Mersi amândurora. Mmihai94, îmi poți spune ce pot face pt a remedia defectul? Am apelat la un service, dar nu-s foarte dispuși să vină, stau la 40 de km de Timișoara, și încerc sa ma descurc singură cu mașina. Mersi Link spre comentariu
core Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 Decuplezi furtunul de alimentare apa des? E posibil sa fie de la piatra. Ai masurat ce duritate ai la apa? Incearca sa fortezi o alimentare cu otet, in loc de apa. Toarna-i otet pe furtun, cu o palnie, tinand palnia mai sus de nivelul masinei de spalat, lasa vre-o 5-10 min sa actioneze putin otetul, apoi incearca un program scurt. Dupa ce iti trage o sticla de otet de un litru, poti sa cuplezi la apa normal si sa lasi sa termine programul. De preferat e sa nu lasi apa sa se evapore de pe intrarea de apa, pentru ca piatra se depune mai usor. Pe cat posibil lasa furtul tot timpul conectat, doar opreste apa cu un intrerupator, pentru siguranta. Si eu am avut o problema cu o eroare ce se intampla in timpul clatirii, ca nu ii venea suficienta apa. Link spre comentariu
Vizitator Anamaria Lazar Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 Nu-l decuplez deloc. Și eroarea îmi apare imediat la începutul programului, când își trage apă. Posibil sa fie înfundat furtunul?? Link spre comentariu
core Postat Iunie 22, 2016 Partajează Postat Iunie 22, 2016 (editat) Dupa cum specifica colegul anterior, posibile cauze: water tap closed during water inlet = apă de la robinet este închis în timpul admisiei apeiwater inlet hose blocked = furtun de alimentare cu apă este blocat In caz ca nu ati uitat sa deschideti robinetul de apa, sau nu aveti apa, e posibil sa fie infundat ceva pe parcurs. [LE] La masina de spalat vase ar trebui sa nu fie vorba de piatra deoarece are sare speciala anti piatra. In prima faza am avut impresia ca e masina de spalat rufe. Puteti sa nu incercati cu otetul, nu stiu ce efect poate avea pentru sarea masinii de spalat vase. Poate aveti un furtun gatuit? Editat Iunie 22, 2016 de core Link spre comentariu
Vizitator Anamaria Lazar Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Am verificat și furtunul, nu este gatuit, robinetul nu e închis, apa pe furtun este, intr-adevăr nu am încercat sa vad dacă undeva este înfundat sau blocat de la ceva depuneri. O sa verific și asta. Dacă nici aici nu e problema, o sa revin. Mulțumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum