Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator - TDA7294

Stefan Andrei Lupu

Postări Recomandate

aici este un tutorial cu sursa de alimentare pentru TDA7294. o sa urmeze si amplificatorul final cu tda 7294, 7293  etc

Editat de luci30
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan Andrei Lupu

30

• sesebe

6

• bogdan_bogdan889

4

• Alin Alin

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Va salut .o intrebare am in legatura cu kitul mono cu doua tda7294 am facut legaturile dar nu stiu unde leg firul de stendby. Daca il leg la masa ca in schema nu are nici o reacrie daca il leg la b+ am doar un brum puternic si se incinge unul dintre integrate

Link spre comentariu

Eu leg intotdeauna pinii 9 si 10 direct la V+ si nu are nici pe naiba. Daca se incinge un integrat ori este defect, ori legaturile sunt incorecte, ori pur si simplu oscileaza

Link spre comentariu

E luat din kkmivarom.Da cand il alimentez la tensiune simetrica ,am incercat mai multe tensiuni de la +12v-12v din pana am ajuns la 28v +- tot asa face . testele cu osciloscopul da aiurea mai exact pe intrare am o sinusoidala buna dar pe iesire o ia razna oscileaza aiurea oricum nu am o baza sa vad diferentele

Link spre comentariu

DA! l-am luat si ue mai demult si a functionat la conectare stby la +,se poate sa fie defect!,vezi pe schema unde este rezistenta de 22k de la pin 14 integratul cu intrarea nelegata la masa la pin 2 cel cu in la gnd si scoate-o  si pe urma scoate intrarea de la masa si leaga dif fata de masa la ambele integrate!si asa vezi daca ambele integreate sunt defecte!

Pentru 4r +-22vcc 8r +-27vcc!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări