Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 am un radiator destul de mare 25 cm si am sa le pun pe el si deasupra la fiecare pun cate un cooler cu senzor de temperatura Link spre comentariu
Vizitator amariucai gabigabi Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Este ok dar cat de groasa e talpa radiatorului si este destul un senzor pentru amandoua ventilatoare nu are rost sa pui doi senzori Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 are 0.5 cm grosime doar partea pe care sunt prinse ic-urile mai are si partea pentru disipare ( 25cm lungime 5.5 cm inaltime si 0.5 grosime ( 5cm cu tot cu disipare ) am atasat o poza cu el Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ala nu-i un radiator de disipat 140W din doua intgrate fara o ventilatie serioasa. Cu acel radiator poti disipa lejer fara ventilatie fortata pina pe la 25-35W Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 adica nu i bun sa inteleg ? Este de la amplificator de 125W ... cat de mare trebuie ? ... cand credeam ca am deja o parte dintre piese ... vad ca nu am nimic )) Link spre comentariu
Vizitator amariucai gabigabi Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Asai cauta alt radiator mai gros deoarece cum spuneam mai sus tda 72 94 se incalzeste foate foarte puternic... Si cu tda 7294 NU o sa scoti in veci 2x100 de w ci maxim 60 -70 de w Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 ok si ca difuzoare ce ar trebui sa pun pe el ?... deja cred ca o sa le schimb si pe astea ... din ce am vazut pe youtube pun destul de mari si se aud bine Link spre comentariu
Vizitator amariucai gabigabi Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Depinde de ce incapere vrei sa sonorizezi cu ele si de buget eu tias recomnada doua de 100-150 de w rms bineinteles la 8 ohm Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 am vorvit si cu un prieten care face incinte si mi a sugerat o incinta cu un dif de 10inch (am gasit la 170w ) si un tw de 120w ( din cate am inteles tw nu intra in calcul la impedanta) ... am si schita pentru incinta ... la 8 ohmi evident Link spre comentariu
Vizitator amariucai gabigabi Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Da este ok vezi ca gasesti difuri si tweteere la mi...rom la preturi decente si la o calitate destul se buna Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 stiu ... ca de acolo le cumpar ... nu imi permit sa dau sute de lei pe piese eu incerc sa il scot la 400 de lei max(sa dau mai mult sa ascult o data la 2 saptamani sau 1 sapt nu are rost) ... dar vad ca se tot aduna mai ales traf-ul pe care nu il gasesc mai ieftin asa dar vad eu ce fac ... Link spre comentariu
Vizitator Hobbyzaurul Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ok...as adauga niste lucruri...chiar daca in datasheet-ul integratului scrie ca rezista la +/- 40V ,nu trebuie sa va apropiati foarte mult de aceasta tensiune,mai ales ca in ziua de astazi nu mai stim ce integrate cumparam.Recomand 2x35VDC pentru 8 ohmi si nu 2X38VDC;precautia nu strica.Acum vor fi persoane care imi vor sari in cap si o sa-mi spuna ca tensiunea mai scade oricum in sarcina si este totul sigur...n-as conta pe asta,am avut pocnitori de TDA-uri care s-au transformat la propriu in pocnitori din cauza celor 2x38VDC. Alege asa: transformator 300...350W si o tensiune de 2x25VCA(nu cumpara de la miva...majoritatea au sarma de aluminiu si niste miezuri de tot rasul) ca punte redresoare,poti folosi una din sursele PC,montata pe radiator(pentru orice eventualitate) filtraj poti folosi 2x10.000uF sau si mai bine 6x4700uF(condensatorii sa aiba o tensiune de lucru de minim 40V);cauta condensatori cu conectori ceva mai grosi,vei observa diferente benefice ca radiator,evita sa folosesti ce ai aratat tu in fotografii(tabla)cauta unul mai solid sau foloseste radiatoare de PC (ceva mai mari) racite fortat(nu uita sa izolezi integratul fata de radiator(poate sta si neizolat dar atunci radiatorul nu trebuie sa faca contact cu sasiul amplificatorului sau cu celalalt radiator) iar ca schema si cablaj,iti recomand varianta din revista conex club.Mi se pare cea mai buna Bafta! Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Hobbyzaurul cea recomandata de amariucai gabigabi nu este buna ? unde gasesc revista ? sau aveti dumneavoastra cablajul ? Link spre comentariu
Vizitator amariucai gabigabi Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Dupa cum spune si hobbyzaurul evita miva... daca ai un buget mare dar daca ai un buget mic si tot vrei sal faci alege miva... Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 tot ce am cumparat de la miva.. a fost ok pana acum nimic defect sau de calitate proasta ( pentru mine ), transformatorul nu iau de acolo am gasit in alta parte mai ieftin si cred si mai bun .... vad ca toata lumea are pareri diferite legat de alimentare ... nu stiu ce sa aleg ... ce am gasit pana acum traf: http://olx.ro/oferta...html#9e1c9d6848 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum