Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator - TDA7294

Postări Recomandate

Vizitator amariucai gabigabi

Atunci ar fi potrivit un 2x 38 de volti cc si pana la urma cate module vrei sa folosesti

Editat de amariucai gabigabi
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Andrei, ce vrei sa faci cu amplificatorul ala?

Sa asculti muzica la volum moderat sau sa faci si chefuri cu el? Pt ascultat muzica in casa la volum moderat (2-3W mediu cu virfuri de pina la 20W) traful ala face fata cu brio, in schimb e posibil sa pice de la primul chef la volum mai mare.

Banuiesc ca tu nu asculti tonuri sinusoidale la volum mare cum asculta majoritatea celor ce au comentat.

Am mai spus aici pe forum dar tot asa a ramas, nimeni nu pare sa fi inteles. Ca sa asculti muzica in casa cu un amplificator de 100W pe canal, la o putere medie de pina in 5W-7W este suficient si un traf de 50W RMS (pt 2 canale) si o baterie serioasa de condesatoare.

Ideea este ca virfurile de putere vor fi alimentate din condesatori iar traful numai va incarca acei condesatori intre virfurile de putere.

Bine, aici nu vorbim neaparat de Hi-Fi.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

pentru muzica in casa am destule din astea mici cumpararte sau facute ... imi trebuie pentu chefuri ... din ce am gasit pe net trafuri si cu boxe si restul ma duce la 600lei ... mai bine dau 500 si imi iau unul gata facut ? stiu ca este si functional   ( de ex la mi..rom -preturi ok raport la calitate - un traf este 200 lei in alte parti ajunge la 250 sau mai mult ) 

Editat de Stefan Andrei Lupu
Link spre comentariu

Daca vrei sa nu iti pice de la primul chef, ai grija cu cele de la Mi....rom.

Eu nu am cumparat chituri de la ei, numai compomnente si alea au fost de obicei ok, dar e plin netul cu comentarii foarte magulitoare la adresa chiturilor de la ei.

Apropo de ascultat muzica in casa, eu ascult cu un amplif de 120-150W pe canal si cu toate astea nu deranjez vecinii dar nici nu ma multumeste (comparativ cu acesta) un amplif de 30W folosit la numai  2W-3W mediu cum il folosesc si pe asta.

Link spre comentariu

nu as vrea sa cumpar kit ( asta este ideea sa il fac eu ) doar ca nu am gasit o schema buna - am vazut ca are si protectie pe el ... doar piesele cumpar 

plus eu sunt amator ... realizez astfel de lucruri din placere ... si daca dau banii pe piese si la final nu merge eu pierd ... daca imi cumpar gata facut nu ma aleg decat cu ce cumpar nu si cu informatiile pe care le adun incercand sa construiesc eu unul ...

Link spre comentariu

Este perfecta dar ar fi bine sa pui la c1 si c2 conzi de 10.000micro cate module vrei sa faci??

Editat de amariucai gabigabi
Link spre comentariu

Ok pune conzi de 10.000 si de cel putin 50 de volti.. (ai tai de cat sunt??? SPOR LA TRB daca ai nevoie de ajutor spune ca te ajut

Link spre comentariu

Apropo si pune radiatoare pe masura deoarece tda 7294 se incalzeste foarte tare si daca vrei sal folosesti la chefuri poti pune si vreo 2 coolere pe radiator pentru o racire mai buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări