Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IcePOWER

Vizitator selwe

Postări Recomandate

Vizitator selwe
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

5

• Ionut Iacob

5

• Alin Alin

4

• maxente

3

Top autori în acest subiect

Nu conteaza de citi ani au.Si Crown au clasa I de peste 20 ani.Si tot AB+B suna cel mai bine.Cind clasaD va folosi la iesire inductoare sub 5uH si condensator de maxim 220nF, dupa, putem spune ca a "evoluat".

Link spre comentariu
Vizitator selwe

Dar au de cel putin 10 ani clasa D. 

"ICEpower a/s was founded by Dr. Karsten Nielsen in a joint venture with Bang & Olufsen in 1999 based on the results of Dr. Nielsen’s PhD work at the Technical University of Denmark....

"After more than 13 years of scientific research, ICEpower has been able to achieve significant leaps in audio power conversion technology."

Ar fi interesant daca a avut careva ocazia sa puna mana pe asa ceva. Ar fi de interes si ceva teste cu replica din China.

...Si tot AB+B suna cel mai bine.

Subiectiv.

Spunea cineva pe aici ca ascultam cu urechile nu cu osciloscopul.

Link spre comentariu

"ICEpower a/s was founded by Dr. Karsten Nielsen in a joint venture with Bang & Olufsen in 1999 based on the results of Dr. Nielsen’s PhD work at the Technical University of Denmark....

"After more than 13 years of scientific research, ICEpower has been able to achieve significant leaps in audio power conversion technology."

Io nu-nteleg ce vrei sa-mi transmiti, sau sa transmiti mai departe. 

PS

S-au vandut acum 3-4 luni cu 99 dolari, module originale IcePower 250, o garla. 

Link spre comentariu
Vizitator selwe

Io nu-nteleg ce vrei sa-mi transmiti, sau sa transmiti mai departe. 

Sustineam afirmatia ta anterioara cu date precise de la ei de pe site.

Adica se lauda cu ceva experienta, cercetari, lucrari elaborate, cooperari etc. Eram curios care sunt parerile domnilor mai priceputi ca mine, chiar e o clasa D "WOW!" sau este pur si simplu o alta implementare "D".

Editat de selwe
Link spre comentariu

Ionut, incearca ca 470pF din snubbere sa nu fie SMD ceramici, pica in draci chiar daca sint si la 500Vdc!

Nu suporta dV-dT mari.

Crown au foat nevoiti sa schimbe 2 PCB-uri in linia lor de I class, tot pentru 2 snubbere

Link spre comentariu

Cind clasaD va folosi la iesire inductoare sub 5uH si condensator de maxim 220nF, dupa, putem spune ca a "evoluat".

Adica un filtru trece jos de pe iesire ce taie peste 150khz sau mai mult. De ce ne-ar interesa asa ceva?. Filtrul de pe iesirea cd-playerului taie peste aproximativ 21khz.

Cineva pe aici mai face si amplificatoare evoluate. Felicitari Ionut Iacob!

Link spre comentariu

Salut Alin multumesc mult! Hai sa va dau si cateva detalii despre aceste kitulete  :)

Clasa D autooscilanta 

Reactie pre+postfilter  am ales acest tip de reactie ca sa nu am pe cap vreun patent

Filtru iesire cu bobina de la ICE Components (sunt ecranate complet ca cele de la Sagami) de 10uH+3x680nF si taiem pe la 35Khz

Castig in reactie 10

Castig in bufer intrare 5

Frecventa de oscilatie adjustabila 300kHz-600kHz! 

Editat de Ionut Iacob
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări