Real Minitehnicus Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 (editat) S-ar putea și așa, dar s-ar cam încinge rezistența aia când ești pus în situația de a măsura LED cu LED. Si de ce ar trebui să fie exact 28mA? Editat Septembrie 12, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Pentru ca topicul https://www.elforum.info/topic/127430-tester-leduri-tv/ s-a inchis (?) prezint aici o varianta imbunatatita a testerului de leduri : Screenshot_2017-06-08-19-21-17.png Buna idee.Eventual folosit un cablu bifilar (merge si coaxial) si un microcontact pe testerul respectiv,il tii tot timpul in voltaj mic,doar cand vei apasa pe contact trece in voltaj mare. Pinul de la tester izolat,merge si cu tub termocontractabil,astfel incat doar varful sa fie expus,mai scazi riscul de tremurici. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=xcdSMIhLh-4&t=188 Editat Septembrie 25, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna ziua . Tot umblind pe forum am descoperit acest topic . Doresc sa dau si eu jos materialul Download Depanarea Blocului de Backlight La Televizoarele Cu LED (1)de aici , https://www.scribd.c...oarele-Cu-LED-1 De ce nu merge , nu permite , zice ca nu gaseste likul . Sant logat pe scribd . Daca nu mai este valabil, as fi recunoscator daca la-ti mai posta odata . multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Faci cont premium acolo si poti descarca Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Cam asta e >>314792177-Depanarea-Blocului-de-Backlight-La-Televizoarele-Cu-LED-1.pdf Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 @dan-a2 , multumesc @modoran , daca zice ca nu gaseste lincul de download ? Nu cere bani nici cont premium . va multumesc , toata stima . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Acum nu mai stiu dar inainte cerea sa faci si tu upload la ceva fisiere !! Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 (editat) Sar putea sa aveti dreptate . Altadata , am facut un upload , si apoi am putut sa descarc , Am sa incerc de curiozitate . Editat Noiembrie 23, 2017 de vergil Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Am dat jos altele de pe scribd , de proba , si a functionat . In alta ordine de idei . Vati gandit sa folositi schema data de @ledydep , fara puntea redresoare ? Mi-am adus aminte ca montam leduri la intrerupatoare , in tinerete , si nu era necesara punte . erau numai inseriate cu o rez de 30K/5w , aproximativ . Am facut chiar acum un test . Se aprinde ledul de 3,6v foarte bine , si unul de 6v foarte bine . Ce nu am facut nu am bareta completa , si nu-mi dau seama daca sar aprinde toate ledurile . Poate doreste vreun coleg sa experimenteze pe o bareta completa , daca are . In cazul asta , nu mai este nevoie sa tin cont de polaritate . Orcum ai conecta ledul , aceste se aprinde . Cred ca asa distrugerea /arderea ledului este imposibila . Pentru izolare galvanica , am folosit doua trafuri recuperate de 220v/18v fiecare . Ce parere aveti ? 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 (editat) . Vati gandit sa folositi schema data de @ledydep , fara puntea redresoare ? Buna idee!!!! Un like de la mine. Ideea nu-i rea...se pare ca nu s-a gandit nimeni la ea...nici macar eu. Exista posibilitatea sa mearga...iar ledurile nu se vor mai arde. Editat Noiembrie 24, 2017 de mac01 Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Pentru cine se ocupa cu TVuri se gasesc testere de vanzare si nu la preturi astronomice. Undeeee? Link spre comentariu
neculavasile Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 la Ali Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Ma gandeam ca sunt si prin Romania comercianti Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Sigur sunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum