Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony bravia model kdl-s40a12u - deblocare

alexim_mihai

Postări Recomandate

Se poate face ceva la un sony bravia model kdl-s40a12u cu urmatoarea problema: provine din Anglia, la meniul de cautare canalele sunt disponibile in banda c de la 21 in sus. Sunet nu am pe nici un canal din cele disponibile. Din cate am observat sunt multe produse costruite doar pentru Anglia, întrebarea mea este: se poate face ceva? sau in ce consta aceasta limitare? e posibila deblocarea din meniu service sau cu un dump? sau e bun doar de dezmembrat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• alexim_mihai

2

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu unul cred ca trebuie schimbat si selectorul de canale al tv-ului si plus ca trebuie tras si in banda...Asta e parerea mea..

Acum mai asteptati si alte raspunsuri de la alti useri.

O seara buna va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns, sper sa fie cineva care a reusit sa faca cu succes modificari necesare la aceste tv-uri.O seara placuta si dumneavoastra.

Link spre comentariu

Soluția simplă și elegantă este utilizarea acestui tv cu un decodor pe SCART,RCA sau HDMI.Se poate modifica,dar e mult de muncă,și nu merită.

Link spre comentariu

Soluția simplă și elegantă este utilizarea acestui tv cu un decodor pe SCART,RCA sau HDMI.Se poate modifica,dar e mult de muncă,și nu merită.

Corect,aceste variante sunt cele mai simple si cu siguranta o sa functioneze.Dar trebuie sa mai aiba acest baiat si vreo parabolica cum ar fi Dolce,Digi etc... :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări