ARICIU2009 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Salut.Am nevoie de un mic ajutor si anume:Am pe partea de sursa alimentare la acest invertor un integrat PWM dedicat dar la care a plesnit si nu se mai cunoaste tipul integratului.Eu am dedus din configuratia dupa placa ca este ncp 1014 dar se pare ca m-am inselat.Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta mica informatie despre tipul aparatului as fi recunoscator.Daca este si o schema e si mai bine.Postez doua poze cu aparatul: http://imgur.com/RV0HGHB http://imgur.com/BPPc659 Editat Iunie 14, 2016 de ARICIU2009 Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Acesta ar trebui sa fie: Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Multumesc Nickrvl.Sper sa te pot ajuta si eu cu informatie.Raman dator.Ncp 1014 nu imi e de folos comparind cele doua scheme. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Iunie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2016 Linga integrat am gasit doua diode THT care se vad in poza prima mai marisoara se termina cu 200A restul fiind sters iar a doua micuta nu se mai cunoaste deloc. Din schema de aplicatie cred ca este o dioda transil cea mare, gen P6 kE200 iar a doua cred ca este o dioda normala dar am nevoie de o confirmare.Multumesc. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Am linga mine o placa de la un Askainak care dupa cite stim e la fel cu acesta si cu altele in care cele doua componente sint vizibile, am verificat si sint un fast recovery si un transil. Editat Iunie 16, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Iunie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2016 multumesc. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Astea nu sunt diodele din snuberul sursei auxiliare? Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Prin FR se face alimentarea sursei auxiliare din tensiunea redresata a invertorului, din condensatori, iar transil-ul realizeaza o protectie la supratensiune in intrarea sursei auxiliare dar aici nu sint asa sigur, doar banuiesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum