dan_b11 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Salut, am probleme in identificarea unor miezuri de ferita recuperate, in sensul ca nu prea corespund toate dimensiunile cu ce am gasit pe net(la tme, de exemplu). Am atasat dimensiunile masurate aproximativ(mizurile sunt bobinate si nu am putut sa-mi dau seama de dimensiunea F). Imi puteti spune ce tipuri sunt? Eventual sa mi spuneti unde as gasi mai multe detalii despre tipurile constructive(cel putin pe google, eu nu prea am gasit mare lucru)? gen ce inseamna ETD, EFD, E... Multumesc Link spre comentariu
puriu Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 E+E si E+I reprezinta forma miezurilor imbinate. Mai greu de determinat este materialul miezului, inductanta specifica si domeniul de frecventa recomandat. Daca se cunoaste circuitul in care au lucrat miezurile, acestea se pot folosi in conditii asemanatoare. De exemplu, daca au fost folosite in filtre pe alimentare, este o ferita de permeabilitate mare la frecvente joase si cu pierderi foarte mari la frecvente mari. Se pot folosi cu succes in audiofrecventa. Daca au fost folosite in surse de alimentare in comutatie, pot fi folosite in acelasi scop in domeniul 20 - 50 kHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum