nelutuPO Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) Va salut, am nevoie de ajutorul dvs ptr remediere defect la o masina spalat Indesit WIN 101 care dupa ce alimenteaza cu apa roteste cuva stanga dreapta dar cu o viteza f mare. Am inlocuit taho dar defectul persista. Un coleg care ma poate ajuta ? Stima ! Editat Iunie 13, 2016 de nelutuPO Link spre comentariu
validae Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Ai verificat să nu se fi scurtcircuitat triacul regulatorului de turație ? Link spre comentariu
nelutuPO Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Verificat si nu este ! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Chiar acum o oră am reparat propria placă de la mașina personală de spălat, un Indesit WITL 105, care începuse să bată câmpii, nu mai respecta programele, lua apă și nu mai mișca nimic, etc...Am găsit un condensator electrolitic de 470uF/10V umflat.Am schimbat electroliticul, verificat restul componentelor plăcii și mașinii și am pus-o la treabă.Deja e la a doua ,,șarjă,,. Verifică sau schimbă electroliticii, fiindcă pot da fenomene din astea ciudate. Vezi și mufele de legătură cu placa, să nu aibă contacte imperfecte.Vezi că uneori magnetul tahogeneratorului poate avea joc (se învărte în gol) și dă erori de interpretare a turației. Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Sar putea sa fie rezistentele smd de pe placa,trebuie verificate ,urmariti traseul de la taho..,placa este patra? Link spre comentariu
nelutuPO Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Aproape patrata ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum