valioval Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Buna ziua cu cablul tv si cautare data nu prinde nimic nici in digital si nici analog posibil sa fie filat de vre un fulger . Poate sa fie iesit din soft? Credeti ca este nevoie de introdus flashul din nou prin USB si schimbat firmw. ? Dar de unde sa descarc acest program ca am luat mai multe le am pus pe stik si introdus in tv nu le vede - scrie nici un fisier pentru a descarca ubdate sau ceva asemanator.Cum sa procedez ma puteti ajuta cu programul sau cu un sfat . Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 (editat) http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201112/20111216102746427/SX5DVBEU3A_ROM.pdf http://www.samsung.com/ro/support/model/UE22D5003BWXBT Editat Iunie 15, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Cata444 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Buna am vazut postarea ta, si ma intrebam care a fost solutia? Aceeasi problema o intampin acum si eu. Am incercat si update dar nu imi gaseste USB. Te rog daca iti aduci aminte despre situatie cum ai reusit sa rezolvi problema. Multumesc! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 (editat) Ieri am avut un caz asemănător la acest model de tv: imagine pentru câteva secunde, îngheța, după care lipsa semnal... Procesorul se incalzea destul de tare; dau cu spray de răcire pe acesta, revine imaginea, și tot așa... Placa sub procesor maro, de la utilizarea nonstop! Ar fii avut nevoie de un reflow la procesor, dar cum nu am sculele necesare, l-am înapoiat clientului! De verificat prezenta tensiunilor de 5v și 9v de pe stabilizatoarele de langa tuner. Editat Aprilie 12, 2022 de Budreala Radu Completare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum