Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led Samsung UE 22 D5003 BW lipsa semnal .

valioval

Postări Recomandate

Buna ziua cu cablul tv si  cautare data nu prinde nimic nici in digital si nici analog posibil sa fie filat de vre un fulger .

Poate sa fie iesit din soft? Credeti ca este nevoie de introdus flashul din nou prin USB si schimbat firmw. ?  Dar  de unde sa descarc acest  program ca am luat mai multe le am pus pe stik si  introdus in tv nu le vede  - scrie nici un fisier pentru a descarca ubdate sau ceva asemanator.Cum sa procedez ma puteti ajuta cu programul sau cu un sfat . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

• valioval

1

• Budreala Radu

1

• Cata444

1

• 5 ani mai târziu...

Buna am vazut postarea ta, si ma intrebam care a fost solutia? Aceeasi problema o intampin acum si eu. Am incercat si update dar nu imi gaseste USB. Te rog daca iti aduci aminte despre situatie cum ai reusit sa rezolvi problema. Multumesc!

Link spre comentariu

Ieri am avut un caz asemănător la acest model de tv: imagine pentru câteva secunde, îngheța, după care lipsa semnal... Procesorul se incalzea destul de tare; dau cu spray de răcire pe acesta, revine imaginea, și tot așa... Placa sub procesor maro, de la utilizarea nonstop! Ar fii avut nevoie de un reflow la procesor, dar cum nu am sculele necesare, l-am înapoiat clientului! 

De verificat prezenta tensiunilor de 5v și 9v de pe stabilizatoarele de langa tuner.

Editat de Budreala Radu
Completare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări