Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Banda leduri puse pe stop frana si pe avarii!

Duban Mihai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Duban Mihai

3

• dancostea2002

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mi-am pus la luneta din spate doua benzi cu leduri care se aprind cu becurile de la frana .

Acum vreau sa le fac sa si licare o data cu avariile ...

Ma intreb cum ati obtinut permisul de conducere,daca nu cunoasteti legislatia...

"legeaz.net/oug-195-2002/art-101-raspunderea-contraventionala

Art. 101 Răspunderea contravenţională OUG 195/2002 actualizată 2013 privind :

Art101-(1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:

(10)... montarea la autovehicul,remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate;."

Link spre comentariu

Domnu Andrei aia este treaba mea ... Luminile sunt de culoare rosie (stiu ca daca intalnesc un politai mai ciufut pot sa pierd cerificatul ) dar pot oricand sa le omologhez ... Oricum masina este mult mai vizibila la o franare brusca Si ar fi fost mai frumos daca imi spuneati cu cuvintele dv. nu "copy-paste" de pe google!

Link spre comentariu

schema este functionala,trebuie doar sa dimensionezi diodele la consumul benzii.o sa-i spargi ochii celui din spatele tau,dar, cum spui,treaba ta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări